Aynur63 guloguz ben kullandım cnm bebege vs hiç zararı yok ama çok etkili bi ilaç degil onun yerine zofer alsan daha iyi hem bulantıyı kesiyor hem dinçleştiriyır insanı
Ps15 guloguz Ben kullandım 2 ay kadar bulantım yine çok oluyordu ama en azından zorla yemek yiyordum😑
guloguz Aynur63 Aynur63 bu ilaç ta bana çok iyi geliyo canım 8 mg yarısını ic dedi doktor içiyom yarım saate geçiyo bulantım
Prensesmiprensmi Bulantı için hap vermiyor benim doktorum, leblebi ye diyor. Çok bulantım var benimde, ilacı var mı?
defne55 Prensesmiprensmi doktorun ilaç vermesi lazım aslında canım benim doktorum bulantim var diyince hemen vermişti ilaç olmadan geçmiyor çünkü herşeyi denedim ben
Busraoksz guloguz su an 30’+4 teyim hala kullanıyorum doguma kadar da bırakmam cunkı ıkı gun kestım ılacı tekrar basladı bulantım. İki ayrı doktorum da bebege bır sakıncası yok dedı zaten .
Ps15 guloguz Ben de öyleydim 2-3 ay kullandım en azından kusma kilo kaybı olmadı içmesem gözümü açamıyordum. Doktorunuz yazdıysa kullanın boşuna eziyet çekmeyin.
guloguz Ps15 aynen canım bende öyle bakalım brn ne zamana kadar iccem istemiyom içmek ama içmeden de bisey yiyemiyom hiç
Ps15 guloguz Bana doktorum da eczacı da gönül rahatlığıyla kullanabilirsin demişti, geçmiş olsun canım inşallah geçer senin de😊
Tazeanne0134 guloguz valla bende aynıyım yarın doktora gidecem bende isticem çok kötüyüm ne yediysem çıkarıyorum 2 gündür