Mutire mutlu__son1209 kız o kadar değilsin diyorsun 😂 benim boğazım hiç durmuyor hobidi gırtlak bu kilonun tek sebebi 😲👈 yemek yemeyi çok sevmem
Meryem_ahmet38 62 işe hamile kaldım 72kiloyum ama boyum uzun olduğu için kimse anlamıyor 27+0 kilodayım
Mervezem Kızlar 12.haftdayım 51le hamile kaldım 54 üm ama şöyler bi sorun varki 3 kiloda komple kalınlaştım tüm vücut bi anda. Elbiselerimin dar kalıp olanları olmuyor ne bel ne göğüs ne basen. normalde 3 kilo çok bişey farketmemeli insanda. Ama ben bildiğiniz kalınlaştım😏
Defnemmm2301 seymakumatarnsf bencede tırs çünkü son aylarda daha çok yeniliyor valla tabi bünyeden bünyeye de değişir o ayrı da 😊😊
seymakumatarnsf Defnemmm2301 Dikkat etmeye çalışıyorum. Umarım başarırım. Bir de yesem hemen şiş hissediyorum. En kötüsü de o 🤦🏼♀️
Sevimlisevimli Melihadur Bendensin.90 la hamile kaldım.82 ye düştüm.Şu an 86 yım.Persembe doğumum var nasipse 😄
MucellaKoc mutlu__son1209 valla hiçbişey yapmadın desem yeridir home ofis çalıştığımdan yürüyüş bile yapamadım doğru düzgün bende anlamadım nasıl oldu çok korkmuştum ilk gebe kaldığımda ama kilolular çok almıyormuş genel olarak
Melihadur mutlu__son1209 canım mide bulantılarından dolayı hastanede yattım 4 hafta kadar su bile içmedim gerisini sen düşün o günleri hatırlamak bile istemiyorum 😏
Sevimlisevimli mutlu__son1209 21.haftaya kadar bulantı,kusma,sıfır iştah olunca oluyor canım bu kadar kilo kaybı.10-15 kg ye kadar kilo kaybeden de biliyorum.Bebek zaten 3-4 aya kadar annenin depolarından ihtiyacını karşılıyor.Sadece 4 kilo almama rağmen bebeğimin gelişimi iyi çok şükür.3500 gr 52 cm civarı.Yarin sabah doğuma giriyorum.Dualarinizi beklerim.
espalp mutlu__son1209 83’le hamile kaldım 88’im şu am 27+5’teyiz. Kilolu hamile kalmasaydım ne iyi olurmuş 🤦🏼♀️ aslında hamilelikteki kilo alımım çok iyi gidiyor😂
espalp mutlu__son1209 ben bi tane kaybedince o kanama ve depresyonla iki ayda 7, 8 kilo aldım ondan🤦🏼♀️ Napalım kısmet böyleymiş tombik anne olcam 😂
ozzozzlem 71 kg ile hamile kaldım, 12+5 im 67 kg ile devam ediyorum, insülin direnci olunca sağlıklı beslenme ile mecbur kilo veriliyor, dilerim ki kilo almadan devam ederim