Aturkk Kızlar sizinde tüyleriniz cabuk uzuyormu hamileliktenmi acaba ya 3 gün önce agda yaptrdım resmen cıktı tekrar eskiden böyle değildi😏😏
Sumeyraerva Aturkk hormonlardan kaynaklanabiliyo benimde dokuluyolar resmen kaslarim bacaklarim felan
defne55 Aturkk benim normalde çok çabuk uzardı iki günde bir bıyık aldırırdım 5 aydır iki kez gittim kuaföre hiç uzamıyor
07052019 Aturkk benim de garip bi şekilde bacaklarım uzamıyor, dökülüyor. Saçlar kaşlar bıyık ve geri kalanların maşallahı var 🤦🏼♀️ bi bacaklar uzamıyor anlamadım
Senalii Aturkk Maalesef ben de bu konudan muzdaribim 😔 Normalde hiç kaşım yoktur, sarıdır ayda bir anca çıkar. Şimdi haftada nasıl uzuyorlar. Aynı şey vücudumun diğer bölgeleri için de geçerli çok sinir bozucu bir durum😔
-MinikAnne- Bendede artış oldu ciddi manada. Agdayla hallediyoruz simdilik. Hatta ben tuylerin uzama suresi cok kisa kil sayisida cok fazlalasinca herhalde testesteron salgiliyorum demekki erkek bebek diye şaka yapip dalga gecmistim. Erkekmis 😂
Aturkk -MinikAnne- hayırlısı insallah😂benım bir kızım var onda böyle olmamıstı bunda cok aşırı kıllı oldum ya bende🤦🏻♀️