Hatice_demircan defne55 ben burda sizlerin yükledigi resimleri acamiyorum acaba hizli resime uye olmammi lazim gormek icin
Mucizem91 defne55 aynen canım hayırlısı olsun inşallah 🙏 saglıklı olsunlar da gerisi önemli degil 😍 bakalım bidaha ki ay net belli eder 😍
Miek Hareketleri hissetmeden önce cinsiyet öğreniliyor genelde. Benimkinin 13. Haftada erkek olduğunu öğrendik. Henüz hareket hissetmiyorum ana bazen sağ tarafta sertleşerek kendini belli ediyor. Yani sağ taraf ve erkek
Hatice1017 Miek hareket zamani kisiden kisiye degisiyor cnm ama bende sag erkek sol kiz diye duyuyorum hep nasip bakalim
Mucizem91 Aynur63 saol canım 😍 %70 kız dedi zaten doktor kesin degil dedi ama bidaha ki kontrol de artık netleşir inşallah 🙏 ❤️
G15 Hatice1017 canim benim aynen dediğin gibi oldu bebeğim erkek ve en baştan beri bebek sağdaydı. Ama şuan hareket ettiği için sağ sol her yerde ama ilk başta sağdaydı
Sema1621 defne55 13 haftaligiz cinsiyeti ogrenemedik halen.. ama duruşu bu şekil acaba benimde mi kız cok merak ediyorum 😀😀
Hatice1017 Hanimlar birde eksi tatlı konusu varya illaki eksi yiyenin oglu tatlı yiyenin kızı mi oluyor acaba