Misafirr Merhaba, oğlum bugün yarın doğdu doğacak, biz hala isim konusunda karar verebilmiş değiliz. Aklımızda iki isim var biri İnanç, diğeri Demir. İki isim koymayı düşünmüyoruz, sizce hangisi?
Misafirr Deletedmom0034 Sumeyraerva yagmurkiz Eşim Demir istiyor, bana da İnanç daha sıcak geliyor 🤷🏻♀️ İkimizin de içine sinsin istiyorum, sonra pişman olur muyum acaba diye düşünüyorum. Teşekkürler 🙏
yagmurkiz Misafirr inanç isim gibi değilde sadrce kelime gibi grliyor bir çok cümlede inanç kelimesini kullanabişirim ama birine inanç diye srslenemem mesela o yüzden bence demir
anapanda12 İnanç Demir koyun, ikinizinde gönlü olsun. Benimde doğum geldi çattı sayılır hala isim koyamadık.
Misafirr anapanda12 Gerçekten çok zor isim koymak. Çocuğun bütün hayatını, kişiliğini etkileyebilecek bi şey. Sizin bebeğinizin cinsiyeti ne, aklınızda hiçbi şey yok mu?
Misafirr anapanda12 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 kaçıncı haftanız? Benim 40+5 oldu gelen giden yok 🙂
Misafirr Kovaburcu aslında 2ye yükseldi de diyebiliriz 🙂 aklımızda hiç isim yokken önce Demir geldi aklımıza sonra İnanç. Ne yapacağımızı bilmiyoruz 🙂
anapanda12 Misafirr 37+2👶🏻 40a kadar beklemeden doğurmak istiyorum. Artık karnımı taşımak bel ağrısı yaşamak zorunda kalmadığım zamanlar gelsin diyorum...