Minik_kuzum1 Tecrübeli anneler benim ilk bebeğim hangi emzik ve biberondan memnunsunuz sizce hangi marka almalıyım
Asrinayaz Minik_kuzum1 philips avent 👍🏻 Kesinlikle pahalı ama güzel koku yapmıyor arkadaşlarım kullanıyorum bnde onu almayı düşünüyorum
NurGrlek Minik_kuzum1 Philips avent ve mamajoo biberon aventte olur süt sağma makinesi mamajoo olduğu için aynı marka tercih edicem
Ozdem Minik_kuzum1 philıps avent in cam biberonunu tavsiye ederim bende tavsiye üzerine aldım gögüs ucu destekli 😊 emzik te wee ninkini aldım e bebekten ne olur ne olmaz Allah nasip ederse zor durumda kalırsam kullanıcam, emzik kullanmayı düşünmüyorum
mf_ozturk Asrinayaz bende onu almayı düşünüyorum ama camları çok ağır bide meme ucu çok büyük gibi kararsız kaldım ya
Mirayyy77 Minik_kuzum1 benim de ilk bebeğim araştırmalarım sonunda kesinlikle Philips avent! Dün civilden 240 ml cam biberon aldım 70 tl biraz pahalı ama deger kesinlikle
Yasdefel İlk bebeğimde Avent cam kullandım ikinci içinde Avent plastik olanını aldım çünkü ilerde bebek kendi içerken camı yüzüne düşürüyor hep siz tutmak zorunda kalıyorsunuz
NurGrlek Esm_Nzm evet sıkıntı yaşamadım masaj özelliği ve kademeli oluşu güzel çekim gucundende memnun kaldım