Gkhnm97 Tugce1803 canm tekrar yapistir istersen baya bi yapismasi lazim beline sicakliginida baya hissetmen lazim
Tugce1803 Gkhnm97 2 tane denedim ikisi de aynı valla düşüp durdular bende flasterle yapıştırdım düz zeminde evet baya sıcak ama öteki türlü hiç hissetmedim olmadı galiba ya tüh bunu da kaçırdım demek ki
Gkhnm97 Tugce1803 canm tarihi falanmi gecmisti acaba bnmki cok sıkı yapismisti hatta zor cikarmistik yinede sen moralini bozma canm tutar insallah yarin bi tane daha al bklm canm şanli markaydi benimkisi senin hangi marka
Tugce1803 Dlktpl bence aksine moralini yüksek tut canım şimdi daha temkinli olursun sebebini biliyorsun artık Allahım ol dediği zaman olacak zaten sen yoluna bak 😊
Dlktpl Tugce1803 bıde buzamana kdr hamıle kalsaydım bu kez yenıden kaybederdım hamıle kalamaamamda da varmıs bır hayır cnm adete az kaldı ama hıc belırtım falan yok benım
Tugce1803 Cns_33 benğm direk negatif adete 6 gün kala erken gebelik yaparım negatifse direk adeti bekliyorum zaten hiç şaşmadı
Tugce1803 Gkhnm97 ben şoktan aldım canım içinde 2 tane vardı herhalde yanlış yaptım deyip 2.sini de yaptım düştü ikisi de bende tutturdum ama hiç sıcaklık olmadı malum haftasonu zaten eczaneler kapalı pazartesi de geç olur artık öteki aya denerim
Dlktpl Tugce1803 ılk kahve geldı sonra kırmızı peceteye cnm ped temız daha 13.gun yumurtladım sanırım erken oluyorum anlamadım buau bısey zaten🥺
Gkhnm97 Tugce1803 oteki ay denersin o zaman canm baya yani sıkı olcak o aklinda bulunsun yakcak şanlı markasindan al eczaneden canm
Tugce1803 Gkhnm97 canım birşey sorucam dün acayip şekilde akıntım geldi hiç kesilmek bilmedi şaşırdım ilk kez böyle oldu bugün 17.gün adetin acaba alsam mı yakı
Tugce1803 Gkhnm97 yok ya dün arkadaşımdaydım ordan eşim aradı il dışından misafir gelecek diye bir koşuşturma telaşına girdim almadım yakı bugünde belime sancı giriyor durduk yere çığlık atıyorum 😤
Tugce1803 Gkhnm97 yoo ağır iş yapmadım ki rutin evi topla sil süpür ama sancı giriyo sanki arkadan birisi birden bıçak sokmuş gibi 🤷♀️