Nesrn34 19 haftalık hamileyim ama kilom halada aynı ilk başlarda zaten zayıfladım ama alamıyorumda aşırı bi iştahımda Yok ara ara bulantılarımda var
YeterK Nesrn34 Sizin kilo alıp almamanız önemli değil, hatta almasanız sizin için daha iyi cünkü doğumdan sonra vermekle uğrasirsiniz bide. Önemli olan bebekle senin sağlıklı olman. Bebeklerde genelde son haftalarda aliyorlar zaten kiloyu.
Beyzanurlina Nesrn34 58 le hamile kalmıstm 2 kilo verdım 3 ayda aldımmı daha blmıyorum yarın doktora gidince ogrencem 17 haftalıgım ne göbek var ne bısey🤣🤣 yiyemiyorum sıcakta anca yogurt yiyorum o iyi geliyo ama oda doyurmuyo 🤣
DemetDigesu Nesrn34 24 haftamdayım hala kılo alamıyorum bebek ıyı haftasıyla uyumlu oldugu surece prob yok dedı doktorum
defne55 DemetDigesu darısı başıma 21e kadar kilo almadan geldim bundan sonrada öyle olmasını umut ediyorum 😂😂
defne55 Nesrn34 21 haftadayım 58 kilo ile hamile kaldım hala 58im bebek iyi olduktan sonra kilo problemini ben kafama takmıyorum açıkçası bebek büyüsün de benim kilo almamam canıma minnet 😂
Nesrn34 defne55 ya ama birazda olsa almak istiyorum çünkü karnım felan çok az belli olmuyor bide zayıfım zaten keşke 58 felan olsam😊
defne55 Nesrn34 karın işini merak etme canım bu zamana kadar hiç yoktu bi anda karpuz kadar oldu karnım aniden şişiyor karın
Mucizeannisi Nesrn34 kaç kilosun canım ben 40 kilo ile hamile kaldım 1.49 boyum 5+3 haftalığım henüz ilerde alırım inşallah zayıflık çekmekten bıktım zaten etli butlu olmak istiyorum. Allahım bize ve evlatlarımıza bolll bolll kilo 🙏🏻😘
Nesrn34 Mucizeannisi Mucizeannisi ben 49 kiloyum şuan ama boyuma göre zayıf kalıyorum 1,68 boyundayım bende yani hep bu rakamlarda kaldım
sevgitekes Mucizeannisi aynı ben 😁 ama 1.67 boy 48 le hamile kaldım 22.haftada altı buçuk kilo almışım 54.6 oldum inş vermem ve bol bol alırız kilo
Mucizeannisi sevgitekes ayyy inşallah kuzuuummm giydiğim şeylerin üzerime yakışması için dua eder oldum mucizem bana şans getirir inşallah 😍