Anneyimben49 Kızlar Merhaba.. 10 gün oldu doğum yapalı. Sütüm az geliyor. Ne yapmam gerek, su içiyorum bol bol. Başka ne önerebilir misini,?
Yaser27 Anneyimben49 canım bu sayfanın öne cikanlarinda süt arttıran şeyler var bi bak istersen 👇 https://instagram.com/minigimi_beklerken?igshid=118vfhm1ww2mu
Yaser27 Anneyimben49 bi de burada biri milkplus diye bi içecek varmış hemen süt yapıyormuş bende araştırdım nette olumlu baya yorum var bi bak istersen
SumeyyeOkan Anneyimben49 bol bol su ic sık sık emzir emzirdikçe gelir sütün bide hurma ye ben her gün uyumadan önce 3-5 hurma yiyorum üstüne 2 bardak su içiyorum maşallahı var sütümün😍 mama doktor kontrolünde değilse bırak canım
Deletedmom0034 Anneyimben49 göğsünüzle boş temasta bulunmanız gerekiyor. Sütünüz hiç gelmese bile 2 saatte bir mutlaka sağın. Gece bile. Bide sıcak duş iyi geliyor
Adves Anneyimben49 Rezene cayi ic canim hem gaz problemide olmaz bide jokerde felan sut yapici icecekler var ondan alabilirsin baya faydasini gorursun bide uyumak tabi
guler27smsk_ Anneyimben49 öncelikle hayırlı olsun cnm bende yeni Doğum yaptım 6 gün oldu sütüm az geliyordu simit aşı yapıyorum yanına soğan kırıyorum yiyorum masallah ne güzel sut yapıyor dene cnm