nartanemm merhaba kızlar 2 gündür artık ağrılarımdan uyuyamiyorum sizler neler yaptınız 28 haftaligim bu arada oturunca sızlıyor hamile yastığı fayda edermi yatarken yoksa hemen alicam artık okula gidemiyorum sabahları ağrımdan
Fatmacbc1997 nartanemm ben 10 haftalık hamileyim aynı sıkıntı bendede var malesef sırt üstü yatamiyorum geceleri ağrıyla uyanıyorum kuyruk sokumu çok fazla ağrıyor ne yapsam geçmiyor
Burcu77 nartanemm benimde uzun sure ayakta kalinca otururken kuyruk sokumum agriyor normal dediler kime sorduysam doktorum da magnezyum verdi bel agrim icinde 19 haftaligiz bizde
Brnaebu nartanemm benimde 28.haftamda basladi kuyruk sokumu ağrısı ve suan 33.haftamdayim hala gecmiyor cok oturunca ayaga kalkinca batıyor hapşururken bile agriyor gecmiyor alıstım bende artik
nartanemm A_S_K canım yurukce altta baskı yapıyor bana tek çare sola yatarak buluyorum ama geceleri oda fayda etmiyor
Fatmacbc1997 nartanemm ben henüz bulamadım caresini bazen eşim masaj yapıyor ama daha fazla agriyor gece uyuyamıyorum devamli kalkıyorum gündüz oturamiyorum
Fatmacbc1997 nartanemm amin canım evet benimki çok erken başladı benim ilk hamilelik çok zor geçiyor yemek kokusu buzdolabı kokusu mahediyor beni sıcaktan çok etkileniyorum tansiyonum bide dengesiz benim
nartanemm Burcu77 bende bi kullanayim magnezyumdan en azından hafifletsin sanırım bu haftalar başlıyor bu ağrılar 😑
nartanemm Brnaebu okulda mecbur oturuyoruz haliyle akşamları yürüyüş yapalim dedik ikidir ağrıdan gidemiyorum son aylar nasıl olucak bilmem 🤷🏻♀️ sağ salim doğursaydık bebislerimizi bu sıcaklarda birde bu ağrılar🥺🥺
nartanemm Refianur allah yardımcımız olsun bebislerimiz için katlanicaz desenize bende bir çare arayıp duruyorum hicmi fayda eden biri çıkmazda bizi bu ağrıdan kurtarsa
Brnaebu nartanemm evet aynen cok zor bende o yüzden 32.haftamda izne ayrildim iş yerinden surekli oturmaktan birde ayaklarim davul gibi oluyordu şuan uzandigim halde öyle evet sagsalim almak nasip olsun hepimize insallah canim olsun bakalim bu günlerde geçer
nartanemm [bilinmeyen] benimde ilk aman bu sıcaklarda dikkat et mümkün olduğunca çıkma öğlenin sıcağında
nartanemm Brnaebu benimde 1 hafta sonra bitiyor okulum ondan sonra insallah rahatlarım yoksa çekilecek iş değil