Esenburhan123 Arkadaşlar 3 Temmuz’da çatlama ignesi oldum. Gebelik testi yapamıyorum yalancı pozitiftik olur diye 2 gündür halsizlik yorgunluk göğüslerde hassasiyet ve akıntım hiç olmadığı gibi beyaz uzayan bir akıntı bu durumla karşılaşan var mı? Teşekkürler
Nesli1607 Esenburhan123 canım ben ilk gebeliğimde çatlatma iğnesiyle hamile kaldım bende sadece akıntı ve göğüs hassasiyeti olmuştu ama sadece göğüs ucu ağrıyordu onun dışında belirtim yoktu ama benimki kimyasal gebelikti keseyi göremeden düşük yaptım Rabbim gönlüne göre versin inşallah olmasada umudunu kaybetme ben iki ay sonrasında tekrar hamile kaldım 17 haftalığız 🙏
BusraMece Esenburhan123 meraba ben catlatma ignesi ile hamile kaldım. Igneden 13 14 gun sonra test yapman daha uygun ve en büyük belirti adet gecikmesi çünkü diğer tüm belirtiler birbirine benzer. Bende ne akıntı ne mide bulantısı hiç bısey yoktu kan testiyle öğrendim adetim gecikince
Esenburhan123 Nesli1607 Benimde öyle daha 10 gün vae adetimede doktor randevumada bakalım hayırlısı olsun 4 gözle bekliyoruz. MaşaAllah size rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Esenburhan123 BusraMece inşaAllah bizde 18 19 unda gidicez 15 gün o zaman oluyor hayırlısı olsun hakkımızda
Sbnm06 @Esenburhan123canim 6 gün geçmiş eğer varsa dollenmis yumurta rahme yerleşmiş ve kana karıştı vücut sinyal veriyor demektir:)
Sbnm06 @Canan_seckin evet arkadaş test yapmış evde ama negatif çıkmış belkide erken olduğu için olabilir