Bende burda doğum hikayelerini okurken benim doğum hikayem nasıl olacak diye merak ediyordum :) 23 haziran misafirim vardı kahvaltıya geldiler tabi sabah erken kalktık oy verdik falan geldiler baya uğraştım yoruldum bu sırada sancılarım var ama ben yalancı sancı sandım çünkü ne açılma vardı ne de nişanım gelmişti sadece bi kaç öncesinden ishal oldum ilk hamileliğim olduğu için bilemedim 🤷 neyse öğlen yemeği akşam yemeği yaptım yatsıdan sonra sancılarım daha çok hissetirmeye başladı ve ben yine yalancı sancı diyorum. eşimde çok yorgunum dedi uyumaya geçtik ama uyuyamıyorum düzenli oldu sancılarım eşime iyi değilim dedim o da günün yorgunluğuna verdi neyse 2 saatte öyle çektim sancılarım 5 dakikaya indi hastaneye gittik 2 cm açılma var doğum başlamış çok şaşırdım ve heyecanlandım oğluma kavuşacam dedim sabaha kadar öyle sancılar devam etti artık dayanamayacak hal aldı bana başındasın daha dedi böyle yaparsan bebeğin yorulur sezeryanla almak zorunda kalırız dedi altan muyane etti 8 cm olmuştu şaşırdı bende çok sevindim az kaldı diye 1 saat sonra doğum yaptım çok şükür gerçekten acılı oluyor ama tadına doyulmuyor da yine olsa yine yaşasam diyor insan oğlumu gördüm herşey silindi bende öyle muhteşem duygu ki anlatamam İnşaAllah sizler de bu duyguyu yaşarsınız kızlar uzun oldu ama anlatmak istedim 🙂👶