FeriDee Bugün aşı olmaya gidecem kızlar. Korku da var 😂 Çok acıyo mu? Nasıl? Aşıdan sonra nasıl oluyo. Yan etkileri var mı? Suya ne zaman girilebilir.
humanisa FeriDee yok CNN korkmana gerek yok bende dun oldum 31+3 hamileyim.ikinci tetemoz aşınımı oldum fazla calistirtma ve iğne oldun kolunun üstüne uyuma cnm sıkıntı olmaz tabi bunyeden bünyeye deyisiyo ama yinede kendini fazla sıkma çok acıkıyor,😊
Babyboymom FeriDee iki gün kolum ağrımıştı benim. Ama ben ilk hamileliğimde yaptırdım. Dozlarını tamamlatmadığım için yine yapaxaklar sen sen ol hepsini tamamlat 2. Ye bidaha yaptırmazsın
Arya92 FeriDee ben ebenin aşıyı yaptığını bile anlamadim eli okadar hafifti.yani kişiden kişiye değişiyor sanırım.ilk gün hiç ağrım olmadı.sonraki iki gün kolum biraz ağrıdı yani biryere vurmusim gibi.kizariklik kaşıntı ve birşey olmadı Korkmaniza gerek yok sadece bir aşı 😊💕
crescent_ 2 doz vuruldum. Hiç ağrımadı. Şişmedi de. 1 gün sonra duş alabilirsiniz. Olur da ağrı olursa iğne yapılan bölgeye soğuk kompres uygulayın demişti ebe. Gerek kalmamıştı. Bünyeye göre değişiyor 😉
scl FeriDee bende dün oldum canım ebenin eli çok hafifti normalde iğneden aşıdan korkan biriyim kendimi bildim bileli 😂 ebe ağrı şişlik yaparsa telaşlanma normal demişti dün ağrı yapmadı ama bugün ağrı yapacak mı bakalım ertesi gün yapabilir demişti 😌
momtobee FeriDee yapıldığını anlamıyorsunuz bile rahat olun ilk gün de hiç ağrı olmadı bende sonraki bikaç gün sanki bi yere vurmuşum gibi ağrı oldu ama o da dokunduğum zaman sadece. Yani hiç korkulacak bi şey değil
__Yusufberaninannesi__ Mirzaannesi 20. Haftada gideceksin 1. Doz için. Tam bir ay sonra 2. Doz için çağıracaklar...
Busraatakuk Mirzaannesi canım işk tetanoz aşısını 17. Haftada yapıyolar. Bence sen bi sağlık ocağına git. Aksatma Allah korusun
__Yusufberaninannesi__ Hiç acımadı boş yere korkmuşum hissetmedim bile küçük bir iğne.. Bigün duş almadim..
Mirzaannesi __Yusufberaninannesi__ arkadaşım 17+3 de ilk gitmiş bana sen geç kaldın falan dedi ama sağlık ocağı hemşiresi ilgileniyor o arayacak ama bilmiyorum 🤷♀️ bebeğim de 16 haftalıkken hareketlendi
Eby Ben 20 haftalığım ilk dozu dün vuruldum ama şimdi başlığı okuyunca hatırladım dün olduğumu 😄 acı şişme vs bişey yok yani. Ama yapılırken kolunu kasarsan kas ağrısı yapar herhalde mantıken.. sen rahat ol 👍
Arya92 Beni 20de çağırdılar 21 de gittim aşıya diğerine de bir ay sonra gideceğim geç değil arkadaşlar 20demisti hemşire
Sebosss FeriDee korkma canım sol omzundan vuruyolar ertesi gün biraz ağrımaya başlıyor kolun öyle olduğunda hemşire bana kolonyali pamuk bas demişti orda şişlik ateş kızarıklık olabilir dedi bende sadece ağrı oldu acimiyo derin nefes al rahat ol hissetmiyosun bile 😊😊
baharclk FeriDee asi olurken hic hissetmedm igne yapildigini bile hissetmedim iki asimdada.. Olduğum gunde hic agrim olmadi ertesi gun agrim oldu iki gunde azaldi. Ağrı dedigmde kolunu arkaya atarken kaldirirken bi agirlik kaba bi agri hissediyosun korkak bsey yok. Yalnz yorlmamaya bsy tasimamaya dikkat et tencere bile tasima iki gun agri biraz daha artıyor yorulursan. Bide tok karnina git