Alarasel Mirayyy77 rica ederm ne dmk😄☺️Sormk istedğin varsa sor gene marka vs de bildiğim ldr yardm ediyim araştrdm bn baya alana kadr🤭😂
Alarasel Mirayyy77 beneto baby plus canyon sunny baby bunları alma sakın prego bakabilrsn 1800 dü en son galiba. Kraft iyi mamas papas pahalı o da iyi. Kiwi 3 in 1 gzl 2500 dü en son travel alcasn prego yada kiwi al sağlm bunlar en azndn
Alarasel Mirayyy77 dikkat edeceğin şey tekerlk sağlm olması içinin geniş olması çocugun rahat edebilmesi için kumaşına bak
Mirayyy77 Alarasel bi ara bende kraft Evo plusa takmıştım sonra daha hafift daha kibar bakayim dedim daha bakıyorum işte sizler yazdıkca bilgi sahibi oluyorum iyi oluyor 🤗
Mirayyy77 Nur___ Ben şuan pier cardin PC340 Yeehoo Bebek Arabasına aşık oldum aklımdan atamıyorum sürekli bakıyorum keşke benim olsa diyorum😂😂😂😂😂 Tek yönlü olduğu için tercih edemiyorum çok üzgünüm gerçekten 😢
Alarasel Mirayyy77 çok gzl bak tavsiye ederm uzunca süre bekledktn sonra yani bna uzun geldi 4 gün bile 😀kargodan geldi istediğimz renk ebnekfe yoktu çünkü baktk kurdk daha hafif istersn yani okdrda hafif yok aslnda norml bastonalr hafif oluyo çok
Alarasel Mirayyy77 ha bizim aldığmz araba yer kaplıyo onu da diyim yani çok hafifde değil ztn çok hafifinide bulmk zor biraz 🙂
Mirayyy77 Nur___ nuna ? Hiç duymadım onada bakayım o zaman aynı tarzsa bilmiyorum ama ben bayıldım yaaa o arabaya çok guuuzeeelll❤️❤️❤️❤️❤️
Mirayyy77 Alarasel tamam canım eleye eleye elbet sonunda karar veririm ben çok seçiciyimde eşimde öyle bakalım daha 28 haftalığız karar veririm herhalde 😂
Alarasel Mirayyy77 bnde senin gibiyim aylarca araştrdm öylr aşdm içime hiçbir sinmedi çünkü illaki karşına gelir içine sinrn merk etme
Mirayyy77 Alarasel çıktı da tek yönlüsü çıktı hala aklım onda neyse daha illa buluruz. Çok teşekkür ederim 🌼
Tuce26 Mirayyy77 canım kuzenım e bebekte calısıyor Litetrax 4 Travel Sistem Bebek Arabası https://www.e-bebek.com/joie-litetrax-4-travel-sistem-bebek-arabasi-p-joi-t1112yccrm001 joie icin bunu söyledi ben canyom bakıyordum arabayla gezicez canyon bize yeter diye oda bunu söyledi istersen bi bak