Mirayyy77 Merhaba hanımlar, e-bebek joie marka araba almayı düşünüyorum 3 farklı modelini beğendim fiyatıda uygun içinizde kullanan var mı acaba ? Mirus çift yönlü Crosster Litetrax 3 tekerlekli araba
Alarasel Mirayyy77 valla travellern hiçbirini alma derim bn para tuzağı biz ebrbkden kraft evo plus aldk
Mirayyy77 Çok teşekkür ederim gerçekten, keşke kaynana elti falan diye post acsaydım da hepiniz gelseydiniz.. Bir çoğunuzun ilgisini o konular cekiyor çünkü 😂😂
Badevehande Bence deneyimli yazsa iyiydi ama yalnız hissetmeyin bende kararsızım travel sistem konusunda 😂🙄🙄
Mirayyy77 Alarasel travelemi giriyo ki onlar puseti yok ki extradan alıp önüne takıyosun sanırım daha farklı katlanması falan öylemiymis travel istemiyorum zateb 😂
Alarasel Badevehande pusetler yprumlara bakarsanz zatn bellide çok ufak yani bir süre sonra sığmıcak sırf puset için alınmaz yravel ayrı alırsn oto koltk ve puset bir arada olanlardn 300 tlyde var araba önmli olan sağlm olsn sonra bastın almk gerekiyo 1 yaşndn sonra ne gerrk varki
Alarasel Mirayyy77 ha onlar yani şöyle düşün daha ağır olucak hep arabayı hem puseti taşımış olcaksn bnde düşündmde onu 😅
Mirayyy77 Alarasel bana diğer travellerden gerçekten çok farklı geldiği için beğenmiştim. Bide trendyolda indirim var pier cardin PC340 Yeehoo Bebek Arabası çok hos coooook kibar ama tek yön yoksa kesinlikle onu alıcaktım joilerden vazgeçip 😂
Nur___ Mirayyy77 mirus çift yönlü de çok güzel, üç tekerlekli benim için handikap, litetrax 4 tavsiye, benim ki muze lx travel
Mirayyy77 Nur___ bende beğendim de bakalım birde mağazadan bakarım ben arabadan anlamıyorum pek ilk bebek 😂
Hamilebiranne Mirayyy77 bende nuna mixx aldım e bebekten ama henüz kullanmadım çok kullanışlı görünüyor oto koltuğu puset uyumlu tekerlekleri çok sağlam gerçekten taşıma kapasiteside 25 kg en az 3 çocuk büyür diye düşündüm bakalım