AylinPinar Arkadaşlar merhaba, Haftadaym doktorumla ilgili tereddütlerim var İzmir doktor önerilerinizi alabilir miyim?
GuelGltkn AylinPinar Dr Ahmet güler alsancakta özel muaynehanesi var dogumu cinarlida yaptiriyo cok iyi bi doktor durumunuz varsa gidin derim
R_abia AylinPinar sada hastanesinde özlem özbilene gidiyodum gayet memnundum ama 1 aydır medicalparka geçtim erken doğum riskim var riski hamililek geçiriyorum oyüzden daha kapsamlı bi hastaneye geçtim zekeriya güner şuanki doktorumdan ve ondanda çok memnumum
anapanda12 İzmirde misafirlikte bulunduğum sıra, sada hastanesi özlem özbilen'e gitmiştim çok memnun kaldım. Hangi yerde olduğunuzu yazarsanız izmirdeki anneler daha iyi yardımcı olacaktır.
AylinPinar Özel klinik açıkcası istemiyorum altından kalkamayacağımdan korkuyorum ama özel hastaneye gidicem tabikide Karşıyaka’da oturuyorum. çınarlı Onur Aldemir hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Ecmufk AylinPinar onur beye benim arkadaşım gidiyor çok memnun çınarlıda genel olarak kadın doğumcular iyi sanırım
Dryl Medicalpark Gülin Okay bizde tavsiye üzerine başladık ve çok memnunuz. Medicalparktaki tüm doktorlar için yorumlar çok iyi.