A_S_K 26+3 günlük hamileyim ama vajina kemiğimin üstü ağrıyor birde bebek tam karnımda değil kasıklarımda hissediyorum tekmeleri makata doğru ya da kasıklarıma doğru falan hissediyorm haraketlerinide oralarda. Sizde öylemisiniz?
Byhnyvz A_S_K bazen kasıklarda bazen göbeğinin hemen yanlarında üstünde filan kafasına gore takılıyor 👶😅
Esma_davut A_S_K 26+1olduk bizde sürekli ayakları kasıklarımda oraya tekme atıyo bi türlü yerini değiştirmedi hanımefendi 😂😂 benimde kemiğim ağrıyo özellikle gece yatarken 2 katı ağrıyo zor hareket ediyorum sanırım baskı yaptığı içinmiş 😁
Byhnyvz A_S_K canım bebekler kafasına gore gezio hareket ediyosa sıkıntı etme hareketsizlik insani endişe ettiriyor 😊
A_S_K Ceyda51 Aşağıda olmasıyla vajina kemiğimin üst tarafı da ağrıyor acaba neden diyorum kontrolümede daha var..
A_S_K Esma_davut bir kaç gündür öyle normalde karnımdaysı şimdi aşağıda anlamadım ki çıkmıyor da yukarıya hanımefendi:) Endişelenmeme gerek yok demekki normalmış:)
Esma_davut A_S_K Aynen normal canım 22-23. Haftadan beridir benimki oralarda 30 dan sonra değişir diyolar bakalım ☺🤗
Refianur A_S_K bende 26+4 haftalığım canım benimde vajinam ağrı yapıyor arada . Bebeğimin kafası aşağıda oldugu için kasıklarıma ellerıyle cok vuruyor
A_S_K Refianur Neresiyle vuruyor hiç bilmiyorum vallahi 🤦🏼♀️ bazen makata doğru vuruyor ama kemiğim ağrıyor 3 gündür.
espalp A_S_K elleri ayakları aşağıda olabilir bu yüzden olabilir. Benim oğlan aşağıyı tekmeleyince gözümden yaş geliyor. Ve dediğiniz gibi vajinanın içinde sanki o an ayakları. Ama sürekli orda durmuyor değiştiriyor yerini
A_S_K espalp Sürekli aşağıda ya makata doğru vuruyor ya da ön arafa doğru. Ama kemiğim neden ağrıyor anlamıyorum..