Busrabora Merhaba arkadaslar dün lierac krem almaya gittim gratiste falan da satılıyor ama cesit cesit benım hangisi almam gerekiyor siz hangisiini aldınız, birde bepanthol vucut losyonu var cok kuru ciltler için onu da kullansam olur mu acaba
Mrvyksl Busrabora canım lierac bende kullanıyorum dermoeczanem den online alıyorum 2 adeti 210 tl idi sanki bir bak istersen daha uygun
Mrvyksl Busrabora benim ablam kullanmıştı cnm 38 hafta doğum yaptı hiç çatlamadı bende 12 haftadan beri kullanıorum ama her banyoda bebe yağı ıslak vücüda uyguluyorum aynı zamanda şimdi 30. Hafta bir sorun yok ama kiminin yinede catlağı oluşuyor yapısal birazda yinede ben önlem alayım die kullanıorum hiç değilse catlağı en aza indiririm
Ps15 Busrabora 22. haftadayım şuana kadar çatlamadım 13-14'ten beri kullanıyorum. Kilo da aldım bilmiyorum ki işe yarıyor mu ama bence iyi gibi. Yağ karışımı da aldım bir tane dönüşümlü kullanacağım.
Ps15 Busrabora 6 kilo aldım şuana kadar bence güzel normal yağ ya da kremlerin işe yarayacağını hiç zannetmiyorum. Bir de çatlaklar için bir yağ karışımı aldım o da işe yarar inşallah