Bahark ben medipolde kürtaj oldum doktor Pelin Ergenekon iyi bir doktor ama pcos teşhisi konuldu hsg filmiyle ama önemsemedi bence hormon testi bile istemedi defalarca adet düzensizliği var dedim folik asit verdi sadece arkasından devlete gittim hormon testi verdi aldım sonuçlarımı ve genetik testime bişey olmaZ dedi pıhtılaşma vardı bende bebeğim o yüzden kalbi durdu bende bir kaç ay bekledim baktım olmuyor 7 ay oldu kürtaj olalı rastgele kent hastanesine gittim Yen'i doktor gelmişti Zerrin Karabulut genetik sonucumu gördü kendi direk dedi şimdi coraspin kullan gebe kalınca iğneye başlayacağız diye ve yumurta takibimi yaptı bir ay progesteron testi yaptı tanı koydu yumurtan oluşuyor güzel ama çatlamıypr kalitesiz dedi diğer adeti bekle adetin üçüncü günü gel dedi ve gittim şuan klomene başladım eşimdende sperm testi istedi eşimin spermine göre iğne yapacak bence kent hastanesi Zerrin hanıma git çok detaylı dikkatli tedavi ediyor Emin'im gebe hastalarınada herşeyin detaylıca ilgileniyor çok memnunun inş gebe kalırsam doğumumu orada düşünüyorum