Yavuzmusab Ben 31+0 da 1600 gr di doktorum az dedi araştırdığımda normal sınırlar içerisindeydi sıkı yemem gerektiğini protein ağırlıklı beslenmek gerektiğini söyledi
Haticekarakus Serrameri evet canım ufak geldi banada biraz ama doktorun iyi diyorsa sıkıntı yapma minyon bir bebek olacaktır belkide 🥰 benim oğlan biraz iriymiş o yüzden benimkide fazla geldi bana 🙄
Serrameri @Haticekarakus galiba öyle olucak iyi dedi ama insan takıyo kafasına normalde 25 haftaya kadar hep iki hafta önden gidiyodu sonra durdu öyle önden gitmiyo artık anası kılıklı minik kız olucak demekki 🐥 sağlıklı olsunda gerisi önemli değil benim için
Suleeebetul Ecmelinannesi çok sıkıntı olacağını sanmyrm kafeinin bi sınırı vardı ama şu an hatırlayamdm
Bebektsk Ecmelinannesi 30+0 1355 gr benimkine haftasına uyumlu dedi ama benimde az geldi , seninki gayet iyi telaş yapma ne yedin vitamin mi kullanıyorsun
Ecmelinannesi Bebektsk Walla vitamin ilacı kullanmıyorum meyve çok tüketiyorum ondan olabilir ve iştahım var yiyorum baya
Tugba12345 Serrameri normal canm olmadi gereken kilodayms minyin fln olmaz bebisn bnmki de 28+4 de 1.114grdı kilosu gayet iyi demisti suan bnde 30 haftamdym
Ecmelinannesi Tugba12345 anladım canım merak ediyordum valla ne kdr alıyorlar diye. 🤗Sağlıkla gelsinler senin cinsiyet ney