Sevkoo Gazell su an 4yasinda hicbir skntisi yok cok şükür normal zamanında dogmus gibi yasitlarini da yakaladi tabi 47gun kuvezde kaldi doğduğunda mamayla büyüdü
Ozican Sevkoo benim sancım oldu gittim alttan baktılar 24 mm di 3 gün hastanede yattım tedavi uyguladılar ilaç iğne vs.3 gün sonra 30 mm çıktı.Yatıyorum bende hep evde.17 haftalığım.Daha yeni yaşadım bu olayı pazar günü taburcu oldum
Sevkoo Benim rahmin yapısından kaynakli biyolojik birsey ona yapabilecek birsey olmuyo genelde dedi sadece progestan hap verip evde bol bol dinlen günlük aktiviteleri ni ksitla uzun yürüyüş ler yapma dedi bakalim artik😔
Basaaak R_abia bende bugun yatıs verildm hstaneye . 22 haftalgm hunilşme var rahım 13 mm lere inmiş cok korkuyrm
R_abia Basaaak Benimde23. Haftamda 13 mm di. 3 cm açıklık ve hunileşmede vardı acil serklaj oldum. Serklaj yapılcakmı sanada ?
R_abia Basaaak hee hastaneye yattım deyince şimdi serklaj olucaksınız sandım . Kanamayla falan mı gittin ?
Basaaak R_abia yok canm idrar yolu enfeksynm gecmedi onun için . Yatırdılar bide kasılma ve sancı varmı dye bakılcak ama cok baskı hissi oluyr