07052019 _mucizem bi tek sensodyne biraz iyi geldi ilk haftalarda şu an onun da faydası yok. Florürlü kullanmak gerekiyormuş, neredeyse hepsinde florür var ama çok da fayda etmedi gibi sanki bana
Seda_123 _mucizem sensodyne kullanıyorum ama midemi bulandırıyor yaa tadı diğer macunlara göre değişik geldi bana
Kovaburcu _mucizem ne özellikli aroyorsun anlamadm da gratisten himalayanın diş macununu aldım biraz daha doğal
Yesimgcl Paradontax kullanıyorum tadına alışkın olduğum için bişey olmuyo ama ilk kullanımda belki tadı kötü gelebilir sana baya etkili güzel bi macun kullanabilirim dersen öneririm mentollü değil bitkisel
_mucizem Kovaburcu cocu ga zarar vermeyecek bir dis macunu arıyorum aslında.ben signal whit now kullanıyorum ama florür oranı çok yüksek zarar verir dediler
Kovaburcu _mucizem cnm ozaman himalaya organic incele daha organiğini bulursan tabi onuda alırsın ben acele ettm hemen gratisten aldm
Elfsrkn _mucizem ben gratsiten doğal dil macunu alıp kullanıyorum çok çok memnunum üzerine organik yazıyor