Yaser27 Kızlar 37 haftalik olduk bugün sabah kalktığımdan beri ara ara böyle hafif adet olacakmışım gibi sanci giriyor normal mi sizce
uhuddd Yaser27 bende aynı haftadayım banada oluyır arada düzenli olmadıgı sürece sıkıntı yok yalancu sancılar muhtemelen 🤷🏽♀️
eylulvari Yaser27 evet canım, 37+6yız bende de oluyor. rahim kendini doğuma hazırlıyor dedi doktorum. belinden düzenli aralıklarla gelmeye başlarsa sancın nstye gir. bebeğinin hareketlernde azalma yoksa çok durma üzerinde 🥰
laisa Yaser27 aynı durum bendede var 32 haftalığım ben üç gündür ara ara vuruyordu sol belime dün geceden sabaha kadar hiç geçmedi adet sancısı gibi aynı şimdi eşimi aradım acile gidicem dayanamıyorum acıdan
Yaser27 eylulvari bebeğinde hareket ettikçe daha da ağrıyor bu hafta son kontrolümüz haftaya doğum var iki gün sonra son kontrole gideceğiz
eylulvari Yaser27 benim de yarın son kontrolüö haftaya doğumum nasipse, e ağrısın o kadar annesi büyüdü yavrularımız 🥰
Annecik03 Yaser27 nekadar suruyor sancilarin? 30-40 saniye? Daha var ozaman 🤭 30 dakikada bire duserse dogum yakin demek. 5 dakikada birde hastaneye gidebilirsin. Dakikada birdede hayirli olsun nur topu gibi bebisiniz oldu 😂😂😂
Yaser27 Annecik03 yok yok daha varmış o kadar sık değil doktoruma sordum şimdi artık baslar sancılar dedi zaten haftaya doğum Allah izin Verirse 🤩🤣
Annecik03 Yaser27 onheycan apayri ya... ben 41+5de dogurdum. Millet hergun ariyo dogdumu dogdumu diye artik iyice gerilmistim... omur boyu hamile kalacagimi dusunup umudu kesmistim ertesi gun sancim tuttu gece 😂😂 allahim boyle iki ara bi derede hissediyorsun kendini, oha gelio, oha sanci bu sanci iste evet sanci aman allahim dogurcam shh alooo geliyo galiba felan diye samca tepkiler vermistim esime heycandan 😂 her sancida mutlu oluodum hahaha 😂 annem piskopat damgasini vurmustu 🤷🏻♀️ Ama korkulcak bi tarafi yokmus 🥳
Yaser27 Annecik03 normal mi yaptın canım sen valla benim ki senin gibi olmayacak senin ki daha heyecanlı bizimkinin günü belli Allahtan bir şey olmazsa tabi 🤣
Annecik03 Yaser27 aynen normal yaptim. BEN normal dogurdum, 156 boyumla BEN, hic bi aciya dayanamayan BEN😂 vallah ovunuyorum :p kimse beklemedi bu performansi, ama "eyy dogumlm, sen mi buyuksun ben mi!!!!" Diye diye dogurdum 🤭 balik gibi 😂🐠
Yaser27 Annecik03 oh ne güzel maşallah bende 1.57 boyundayım ama benim zorunlu sezeryan olacak bende isterdim normal yapmayı ama hiç bi zaman normal doğum yapamayacağım neyse ki buna şükür 🙏🤩