fatmanurercatim canim tabi biz nedersek diyelim 🌱 TAKDIR-I ILAHI 🌱 ama birkac tavsiyede bulunacak olursam evliliginiz daha cok taze, biraz yerlessin yerine otursun, birbirinizle bol bol ilgilenin gezin tozun yiyin icin... bebek harika birsey!!! Ama bebeginiz oldugu zaman hayatiniz tekrar degisime ugruyor. Siz bebegi degil bebek sizi yonetiyor ve sizin adiniza kararlar aliyor. Bu nasil olur ya diyorsan: disari istedigin zaman cikamiyacaksin, bebegi rahatlatayim oyle, uyudu simdi zor uyuttum sonra cikariz artik diyerek ertelenedebilir. Istedigin saatde uyuyup istedigin saatde kalkamayacaksin. Belki bigece hic uyumayacaksin, belki 3-4 saatlik hatta 2 saatlik uykuylz ayakta duracaksin Kolay bebek zor bebek de olabilir, gazli gazsiz olabilir, bebek diyip gecme. Kolay gozuksede hayatinin merkez noktasi oluyor siz onun etrafinda donuyorsuniz. Hele birde lohusa piskolojisinde pismanlikdan pismanliga girme ihtimalin daha yuksek. Neden daha sonra yapmadim? Biraz gezseydim... hicbirseye yetisemiyorum, ev is temizlik yemek bebek gibi laflar edebilirsin. Ben 3 senedir evliyim suan 5 aylik bebegim var ve iyiki simdi olmus diyorum 🙏🏻 Buna ragmen lohusaligimda naptim ben diye gecici pismanliklar yasadim. Rabbim gonlunuze gore versin 🥰