MucizemiBekliyorum Bende bu sabah bakirköy sadi konukta baktirdim detayliya resim falan vermiyor yaklasik 10 dk bakiyor kilosunu da anne sorarsa söylüyor bilginiz olsun 😒
Zehra2701 MucizemiBekliyorum resmi siyah beyaz veriyor ben renkli iken telefondan çekmiştim resmini ve bana çocuğun idrar kesesine kadar gösterdi canim
Dimplesgirll Benim gittiğim yerde renkli yoktu detaylı olarak tüm organlarını inceledi suyumu ölçtü bebeğin gelişimini falan söyledi resim de vermedi cnm bi rapor yazdı okdr
YeniAnnecik Mirzaannesi ben çikolata yiyorum 😊 o an hareketli oluyo ilk zamanlar hep sırtıni donuyodu
Mirzaannesi okem henüz yaptırmadım özel Ümit hastanesinde Ahmet uysal doktor 5 Mart’ta gidicem Allah nasip ederse kızlar ben tıp içimde gittim tıpta ilk kontrol 78 tl daha sonra ultrason içinde 120 tl alıyor acaba farkl mı oluyor tıp şehirden şehire ?
Esilacinar Mirzaannesi normal bir kontrol değil bebeğin organları inceleniyor herşey net bir şekilde görünüyor cinsiyet damarları kan akışları beyin yapısı organları
Arya92 Devlette yani üniversite hastanelerinde eşleri almıyorlar içeri.beni doktorum sevketmisti riskli gebelik olduğu için ücretsiz yaptırdık.ama bişey görmedik tabikide.saglikli sıhhatli olsun doğduğunda bol bol görürüm prensesimin💕
Heycanlianne Bhr34 doktorunuz uyarmıyormu çok sakıncalı 9 ayda 1 kez yapılmalı okadar sakıncalıki her dakka filim çekiyo gibi öyle düşğnün zararını bence yaptırmayın artık dogunca yüzünü bol bok görürsğnüz
Dimplesgirll Heycanlianne canım ultrason da radyasyon yok ses dalgalarıyla bakıyolar bebeğe hiç zararı Yok olsa ztn bakmazlar
Bhr34 Heycanlianne zaten sadece birkez yapıldı ayrıntılı ultrason sürekli oldugunu nerden çıkardınız ??
ozdenarda Mirzaannesi bende orda yaptrdim canm senden nasl ucret talep ettiler anlamiyorum devlete bagli fakulte ben hic para odemedim ne detayli oncesi ysptrdgm muanede nede detaylida hic para vermedim
Mirzaannesi ozdenarda yok kuzu ben oraya yaptırmadım daha arkadasım benden 2 hafta önde o gitii 78 lira muayene ücreti 120 lira da ultrason ücreti almışlar doktorun adı Prof 👨🏫 Hüseyin Mete bende anlamadım ondan almışlar sonra yer dolmuş beni almadılar ben 5 Mart’ta Ümit hastanesine gidicem Ahmet uysal diye bi doktor
mrvgun Ben dün gittim pozisyonundan dolayı kafa ölçümlerini alamadı doktor, 10 gün sonraya tekrar randevu verdi, bu süreçte bol bol su iç de bebek pozisyon değiştirsin yukarı çıksın biraz dedi.. böyle de bi ayrıntı var yani paylaşayım dedim ☺☺
ozdenarda Mirzaannesi bende normalde umit hastanesine gidyrm bana doktorum umitte oldugunu soylemedi ya tipa gidceksn yada turgay senere ikisinden biri iki prof var dedi blseydm bende umitte grerdm
Mirzaannesi ozdenarda Ümit hastanesinin ücreti de yüksek vala Batıkent’te ki hastaneden aldım randevu