ayfasu Merhabalar ilk kızım 15 aylık ve ben 9 aylıkken memeden kestim şimdi Ağustos sonunda yeniden bi melek gelicek ama Nasıl ve emzircem nasıl ikisine yeticem bilmiyorum beni nasıl zorluklar bekliyor acaba
Gizem_miros ayfasu ilkini kes canim canim saten 15 aylik olmus ben ilk oglum 5 aylikken hamile kaldim suan oglum 1 yasinda benim ikinci oglum dogacak 4 hafta kaldi ilk oglumu mecbur sutten kestim 1 yasina girince
Tazeanne0134 ayfasu korkma rabbim yardım ediyor benim annemde ben 6 aylık bebekken ben küçüğüme hamile kalmış aramızda 1,5 yaş yok ikiz gibiyiz ama bi şekilde oluyor zor olacaktır ama rabbim o bebeği sana verdiyse kolaylığını da sana verir inşallah
ayfasu Gizem_miros 9 aylıkken sütten kestim zaten öğrenince ama şuanda hala bi düşkünlüğü var beni acık giyinirken görsün gelip memeyi öpüyo nasıl emzircem o şekilde onu merak ediyorum
Gizem_miros ayfasu ha onu benim oglumda yapiyor bisey olmaz canim emzirirsin onlar bildigi icin memeyi ondan dokunmaz istiyorlar sonucta aramizdaki en buyuk bagdi bazen ben oglumda aciyor oynamaya calisiyor hatta