bsrsl_2016 Gamzeugur23 buca sirinyer tahir özgüder.. doğumu birazpahali ama bilgisine çok güveniyorm. o güveni veriyor.. doğum ücreti 3500 tl
GuelGltkn Gamzeugur23 Dr ahmet güler alsancakta özel muaynehanesi var cok iyi bi doktor insan kendini cok degerli ve emin ellerde hissediyo ben cok memnunum
GuelGltkn Gizest cumartesi kontrol var orda sorcam gecen biri temmuzds zamomzcak diyodu cinarli vs icin umarim öyle degildir
RumeysaHaser Can Hastanesi Şebnem Özgür❤️ İlk öğrendiğimden beri kendisine gidiyorum şuan 38. Haftamdayım ve çok memnunum
Ecmufk [bilinmeyen] fiyat sordun mu canım bende ahmet beyin hastasıyım ama daha erken diye doğum fiyatını soramadım 🙈
Alarasel Kesinlkle medikal park dr Mehmet BAL tavsiye ederm süper ilgili bir dr hoşgörülü 7 24 ulaşabilrsn tecrübeli bilgisi vs gerçektn bnce en iyi kadın doğumcu diyebilirm. Ne zmn msj atsam bi sorun olsa aklıma en ufak bişi takılsa hemen geri dönüş sağladı Allah razı olsn.
Myagz Karataş Osman çelik ♥️ Hep yanımdaydı sezaryenden çok korktuğum halde sezaryen oldum allah ondan razı olsun