Pirinctanesi Hamilelikte dodex iğnesi vurulan oldu mu arkadaşlar. Bana 10 günlük dodex tedavisi verdi. 2 gündür vuruluyorum. Bebek hareketlerinde azalma oldu belirgin şekilde 28. Haftadayım
Ertugrulunannesii Pirinctanesi ben kullanıyorum canım iki kutu verdi bana biri 3günde bir vurulacak o kutu bitti şimdi haftada bir olan kutuya geçtim onu vuruluyorum bebegim de aşırı hareketli bi sıkıntı görmedim
Aa123 Pirinctanesi eksikliğe göre veriyo ben 4kutu kullandım ilk kutu her gün ikinci kutu 3günde 1 üçüncü kutu haftada 1 dördüncü kutu ayda 1 olarak . Bebekte bi sıkıntı olmadı
Pirinctanesi Sedasari kimisine doktoru haftada 1 vermiş acaba 10 gün boyunca hergün ağır gelir mi diye düşünüyorum
Sedasari Pirinctanesi bir de benim doğuma az kaldı belki vakit yok diye hergün vermiştir diye düşündüm.
Pirinctanesi Ertugrulunannesii Sedasari Aa123 _mucizem Kbramehmet1 Zulubik çok sağolun içimi rahatlattınız 🙏🏼
Zulubik Sedasari evet düşükmüs bayağı. Önemli bi vitamin. Ben 600-700 civarı tutmaya çalışıyorum. Yıllardır b12 vitamini kullanırım.
_mucizem Banada hamilelik boyunca kullanmamı söyledi ilk kutu gün aşırı diğer kutuyu ise 15 günde bir vurulacaksin demişti.
Kbramehmet1 Pirinctanesi ben Dodex ampülden 3 paket. Bitirdim bugün de son iğnem var 3 günde 1 vuruluyorum hareketlerde azalma falan Yok b12 eksik olduğu için aksine iğne olmazsa sıkıntı bende 36 +5 günlük gebeyim