Sedaaa87 Kızlar günaydın. Aranızda benim gibi bu durumdan muzdarip olan var mı ? 12 haftalık olduk , akıntılardan dolayı da olabilir ama bir çare bulmam lazım. Sizler neler yaptınız böyle bir durumda
nilhanim Sedaaa87 bana olmustu canım. Doktorum fitil ve krem vermişti o şekilde geçti. O bölgeyi her zaman temiz ve kuru tutman lazım. Böyle şeyler olabiliyor
Sevdamustafa Sedaaa87 doktoruna sor canim en doğrusunu o bilir hamilesin riske atma farkli şeyler yapıb
Ays_homee Sedaaa87 canımm hamıleyken mantar cok sık olurmus doktor fııtıl verıyo ondandır bı sor alırsın mutlaka kullan gecer inşallah
Sedaaa87 nilhanim Cumartesi kontrolümüz var, doktoruma söyleyip bir çare üretmem lazım. Hamile değilken içtiğim bir ilaç vardı tek kapsül ama şimdi sormadan bir şey yapmak olmaz
nilhanim Sedaaa87 tabi doktoruna sor o sana yapman gerekeni söyler. Çok rahatsız edici ama emin ol geçici bir durum
Sedaaa87 MENUR ya işte hamile olmadan önce olduğu durumlarda sirkeli su yapardım ama şimdi bilemedim. Gerçekten sıkıcı bir durum , aklım orda hep 😊