Mturan madl41 madl41 markası meltem yazıyomu mobilyanın herhangi binyerinde ?? Garanti vs verdilermi?
meva_ gzm1666 hem öyle hem de eğitici yönleri var sanırım internetten de biraz araştırma yaptığın da çocukla ilgili .. bir de çocuğun düşme derdi yok uzun süre de kullanır süsler puslersin bir de dolap alırsın minik bir oda yaparsın insallah canım 🙂
Merve2332 gzm1666 çilekten star beşik aldım anne yanına 6-7 ay yatınca odasına geçireceğim odasına çilek baby cotton aldım büyüyebilen yataklı
madl41 Mturan alırken Bambino beşik denmişti ama kupa çocuk odası bebek odası diye bi mağazadan aldım.. Alırken kız kodunu söylerken bambino gibi bişey dedi . 1 aya gelecekmiş daha gelmedi😣
gulsahhzry tubasd uzun süre kullanılır niyetiyle alıyoruz ama uzun süre kullanamıyormuşsun, bi arkadaş daha yazmış genişlik olarak dar olduğu için çocuk rahat hareket edemiyormuş ve dar olduğu için düşme riski olabiliyormuş.
kyr9324 gulsahhzry Merhaba bizde montrssori yatak yaptırmayı düşünüyoruz.Resim varsa odasından Gönderebilir misiniz fikir olur bir de nerden ne kadara yaptırdınz 😊
tubasd gulsahhzry ya bende ayriyeten bidaha dolap vs almaya gerek kalmaz ilk etapta sonrasindada yatak olarak kullanilir diye düşünüyordum. aslinda onların ölçüleri farkli farkli genis olanindan alinirsa bide mdf olarak alinirsa uzun süre kullanilir gibi geliyor
cansuaydin gzm1666 ben anne yani ve montessori alacağım.. hem görüntü çok güzel, hem de montessori mantığını çok faydalı buluyorum.. 😊
Bellabells madl41 canım ben meltem bambinoya benzettim modelini. O beşik mi ? Benim de almak istediğim beşik modeli bunun beyazı
gulsahhzry kyr9324 modokoda fidan mobilyadan yaptırıyoruz. Daha gelmedi yapılma aşamasında ama örnek resim atabilirim https://hizliresim.com/WX1yzE
Mervednr gzm1666 ben tayinci olduğum için oda falan yapmadım. Taşınabilmesi kolay bişey tercih ettim. Park yataklar bana güvenli değildi gibi geliyor kumaşından falan sanırım. Ahşap beşik aldım ben üç kademeli. Anne yanı olabiliyor sallanabilme özelliği var. İlk altı ay yanımda yatırıp daha sonra odasını ayırmayı düşünüyorum
Serrameri @Busra_ka https://www.morhipo.com/baby2go-baby-2-go-besik-pembe/14914780/detay benim aldığım bu canım
Ps15 tubasd Aynen öyle biz mdf ve büyüdüğünde 90*190 yatak olacak şekilde aldık. Piyasadaki birçoğu küçük olduğu için büyüdüğünde çok işe yaramıyor ama bizim aldığımız standart tek kişilik yatağa dönüşüyor, o şekilde oda aldık biz.
kyr9324 gulsahhzry teşekkür ederim 😊Ne kadarmış ? Bide bebeğinizi kaç aylıkken buna geçirmeyi düşünüyosunuz.Ben sepet beşik alırım 8 ay falan onda yatar zaten sonrasında sığmıyormuş sonra odasında montessoriye geçiririm diye düşünüyorm ama sizin modelinde önü açık bebek düşebilir diye kapı falan yaptırcakmısınz ? Mesela bu örnek gibi kapalı olsun istiyorm ben.https://i.hizliresim.com/1pM3QA.png
gulsahhzry kyr9324 kyr9324 evet söylemeyi unuttum bizimkinde de kapısı olacak. Aynen ben de sepet beşiğe sığmadığı zaman geçirmeyi düşünüyorum. Tamamı mdf yapılıyo dolabıyla birlikte 6500 sadece karyolası 3000 civarıdır sanırım