Dniiz İyi geceler kızlar az önce dayanamadım 10 kadar midyenin etlerini tamamen temizleyip pilavını yedim bi zararı olur mu acayip Canım çekti dayanamadım 🤭😥
Beyzanurlina Dniiz canım çekiyo arada yiyom canım etıyle beraber herseyın fazlası zarar bısey olmaz allahın izniyle 🤗
Nagihantilbac Dniiz afiyet olsun bende geçen ay yemiştim dayanamayıp 10 tane den fazla bile yedim bi sıkıntım yok Allaha şükür çiğ köfte bile yemeyin dediler onu bile yedim ben 😁
Dniiz Sumeyraerva acayip vicdan yaptım kulak aşinalığım vardı ama bu kadar zararlı olabileceğini düşünmemiştim etlerini hiç yemedim ama bilemiyorum
Dniiz Beyzanurlina yiyen varmış aşırı derece de tüketilmediği sürece bir şey olmaz demişler etini yemediğim için de hem içim az rahat hem rahat değil :(
Dniiz Nagihantilbac afiyet olsun canım Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah doktoruma da soracağım yarın :)
Esraaktg3 Dniiz valla canım hamile olduğumu öğrendiğimden beri yiyorum midye. araştır bak midye sadece kabuğu açık olunursa yemesi zararlı mikrop açısından normalde bebeğin kas gelişimini destekliyor.
Dniiz Esraaktg3 kabuğu hiç açık değildi Canım etlerini didik didik ettim attım ama pialavını yedim dayanamadım
Nagihantilbac Dniiz sor canım sor ☺️ aklında kalmasın. Sorduktan sonra bizi de bilgilendir zararı yada yararı var mı diye
Rnhndkzn Dniiz ben hamileyken 5 tane midyesiyle yedim. Oğlum şimdi kucağımda son derece sağlıklı uyuyo
DemetDigesu Dniiz ama bu başlık benı bıle yedırır sımdıııı 🤣🤣🤣 canım cektı yahuuu olmaz ki burda yok mıdye vs😒
Dniiz DemetDigesu ay çok özür dilerim kusura bakma canım gece gece allah affetsin artık içim içimi yedi ağlamak üzereydim içimi rahatlatmak istedim
Mr1517 Dniiz Bende çok istemiştim çok düşündüm yemekle yememek arasında kaldım 1 tane kocaman gömdüm etiyle beraber 🤦🏻♀️ Sanki 200 tane yemiş gibiydim çok efsaneydi canım istedi napayım 😂
Nagihantilbac mericimmmm kızlar ballandıra ballandıra anlatmayın bu kadının kocasına yazık gecenin bu saati midye bulmaya gitmiş 😁
mericimmmm Nagihantilbac film izliyordu gittim ya midye almaya gidersin yada Meriçi sallarsın dedim bir saatir ayağımda sallıyorum hala uyumuyor oda midyeyi seçti🤣🤣