Gece nobetinden merhaba 😁gelelim bizim hikayemize biraz uzun olabilir tabi 6 yilin hasreti var ☺ 5 yil cocugumuz olmadi polikistik over vardi bende asilama denedik olmadi en son tup bebege karar verdik cok sukur ilk denememiz tuttu🤗 9 ay boyunca oğlum hic annesini uzmedi cok sukur 6 aydan sonra normal dogum istedigim icin evde hareketler yaptim yuryusler hep aktiftim hic bi zmn yatan biri olmadim ve sonunda günler yaklasmis ben yuruyuse agirlik verdim merviden ciktim 1.ay boyunca duzenli hurma yedim banyo ettim squat yaptim ama olmayinca olmuyor gercekten 39+3 gunlukken sabah kalktim akıntıyla birlikte nişan gelmis cok sevindim tabi snra yavas yavas sancilarjm geldi ama hem duzensz hem aralikliydi herkesin dedigini yptim evde sanci cekmek istedim ama ne olur olmaz yakınımdaki dogumhaneye gttim açıklık a baktilar 0 nts de 1 sanci cikti eve geldik grtikce sancilarim cogaldi 3 gun boyunca hastaneye git gel yaptık sadece ebeler bakiyordu nts baglaniyodum 3 gunun sonunda 1 cm acilma ve gttikce duzensiz siddetlenen sancilar geldi cumartesi sabah tekrar gttik hersey ayni ama ben artik duramiyorum aciklik ayni dediklerinde aglmak istiyordum sonra kendi baska ozel hastaneye gttik 1 aydir ultrasona 1 kere grmistim oda kendi doktorumda degil devltte o yuzden kilosunu bilmiyordum doktor ultrasonla bakınca bebgin 4 kilo ddi inanamadim cunku 36 haftalikken 2800 du alttan bakti çatın cok gusel nts de sanci var ama acilma yok bebek iri normal yapmam dedi bizde ciktik ordan kendi doktoruma geldim en sonunda oda bakti ve direk sezeryan ddi sanci var acilma olmamis degerli bbek riske atmayalim dedi tabi ben hep normal istiyordum bi anda ameliyag korkusu hayal kirikligi aglamay basladim esim etrafimdakiler sakinleştirmeye calisti tabi bide cmrtesi oldugi icin hemen karar vermem lazimdi zten sancılardan duramıyordum artik ve sonunda riske atmayıpyarim saat içinde ameliyathane de buldum kendimi🙄hem korku hem heycan herseyi bir yasıyordum ama en onemlisi yillardir bekledigm mucizem yanimda olacakti az.sonra hersey cok hizli gelisti bi anda bebeğimin ağlama sesini duydum tabi bende onla ağlamış olabilirm🙈 cok sukur bebegim yanimda su anda ameliyat korkulacak gibi degil sadece ilk baslarda kendimi. Caresiz hissede biliyorsun yetmem diye korkuyorsun bebegine ama inanin hersey elinizde kendinizi bebeginiz icin ayakta tutmalısınız 😍 benim hikayem bu kdr normal cok istedim herseyi denedim ama olmayinca olmuyo cok sukur bebegim yanimda saglikli gerisi onemli degil ☺ biraz uzun oldu galiba hakkinizi helal edin rabbim kimseyi dar kapida birakmasin saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alin inslh🙇♀️
1.