ALLAH her isteyene hayırlısı nasip etsin inşallah ben şuan 12haftamdayım bebeğim tamamen bir mucize diyebiliriz 1yıllık evliyiz daha evlendiğimizin ilk gününden itibaren herkesde hadi çocuk yapın modu olduğu için hazır değilim daha çok erken dememe rapmen kim anlar ki bizim eşimle benim kayınvalidemin annemin hep 5yıl sonra yapıcağımız konuşmalarımız hep geçtiği için ilk söylediğimizde kimse inanmadı doğal olarak gelelim bebeğimin mucize olma sebebine daha çok erken istemiyoruz dedik dedik korunmasız bir günün sonunda ertesi gün hapını bilirsiniz kullandım ve aradan bir kaç gün sonra regl oldum neyse bi kaç hafta sonra sırtımı kapıya çarpmamla birlikde (aşırı sert vurdum) ağrı sancı başladı ve gecesine hastaneye acile gittik serum test tahlil iğne derken ağrım hala devam ediyor ama yolladılar eve taş düşürüyosun ve enfeksiyon var çok şidetli iğne bi kaç saate geçirir dediler geçen falan yok sabah tekrar doktora gittim ilaç iğne devam böyle ağrılarla 2hafta sürdü sonunda geçti derken 1ay sonra hadi tekrar bu seferde kum döküyosun enfeksiyon var dendi allahım bu nasıl acı geçmiyo kullanmadığım ağrı kesici antibiyotik vurulmayan iğne kalmadı çok şükür geçti doktora kontrole gittiğimde bi problemin varmı dedi okadar iğne ve antibiyotikden idrar ve kandaki enfeksiyon geçti ama busefer vajinal mantar enfeksiyon yapmış ilaçlar çok kaşınıyor üroloji doktoru kadın doğuma yönlendirdi hazır hastanedeyken gittim kadın dedi çatala geç 🙄 (utanç,heycan,korku) hayatımda ilk defa yaşıyorum bu anı neyse baktı ve demezmi “kese görüyorum hamile olabilirsin” nasıl olur ilaç kullandım falan filan dedi kan testine bakalım baktık heycanla sonucu bekliyorum eşimi çağırdım ikimizdede korku nasıl olcak napıcaz nasıl anne baba olcaz bu nasıl olabilir sonuç çıktı aldık eşim giremedi içeri ben girdim 1aylık hamilesin dedi 🙄🙄 inanamadım ama hiç bişeyde diyemedim tamam dedim (tamam ne sanki 10 çocuk doğurdum dilim tutuldu 😁🤷♀️) çıktım odadan elimede hamilelikde ne yenmesi gerektiğne dail yemek listesi verdi eşim soruyo noldu ne dedi hamile değilmişssin dimi yanlış dimi falan 🙈 benden ses yok eczanenin kapısına getirdim bunu napcaz burda dedi folikasit alcaz doktor bebek için yazdı dedim bunda ses kesildi 🤣 eczaneye girdim arkamı bi döndüm bu yok bakıyorum yok 🤣🤣 o anki heycanla 2saniyede 15 metre uzakta koşmuş 🤣🤣