Kubra10 Şuana kadar okuduğum doğum hikayelerinde doğumlar genel itibariyle 40. Haftadan sonra olmuş. İlk doğumlarda 40. Haftayı geçiyor mu? Sizler kaçıncı haftada doğum yaptınız?🙂
hohomoromu Kubra10 Ben ilkin de 39+6 gec olsunda erken olmasından daha iyi tabi fazla geç oluncada riskleri var ama
tesbihlibebek SARAMAZE19 maşallah büyük cesaret e bebek kaç kilo doğdu sağlığı durumu nasıldı ve normal mi
SARAMAZE19 tesbihlibebek 3.840 dogmustu ama 1.5 sene aletiyle ugrastik ve tam 1.5 sene boyunca 7 kiloyla yasadi ozel mama sayesinde duzeldu devlet verio onu da
tesbihlibebek SARAMAZE19 geç doğurtulduğu için olmuş dimi 😕 yavrum benim ya siz mi istediniz beklemeyi yoksa doktorunuz mu bekletti
MMinee Kubra10 37. Haftamda yapmıştım. Erken Doğum riski vardı bir gün bir elektriklenmeye gittiğimde kesenin sarktığını öğrendim. Sonra minik kızıma kavuştum. Tam 5 buçuk yıl önce☺️ Şimdide 6 aylık hamileyim.
Ayseklc 41+7 de doğdu kıZım,sancım yoktu,artık suni sancı vermişlerdi hemen 3saatte doğmuştu ama :)şuan da8haftalık hamileyim:)