Rumeysa17 Kızlar 33 haftalık hamileyim sanki kalçanın üstün e düşmüşüm gibi inanılmaz ağrıyor 1 aydır üstüne oturamıyorum yamuk oturuyorumsurekli ilk hamileliğimde böyle birşey yaşamamıştım ama bunda çok canım acıyor var mı böyle olan nasıl geçer doğumdan sonra geçer mi acaba
Esramese Rumeysa17 o agriyi hafife alma derm ayni agriya 10gun zor dayandm kalcama vuruyodu gittim sanci cikti erken dogum riski dendi bebek kanaldaymis smdi 6ci ayda beri takiptym doktr tarafindn 36+4olduk zor geldk
hllaltas25 Rumeysa17 ben bi uçak yolculuğu yaptım ondan beri ağrıyor yani 8. Haftadan beri rahatsız edici
ilkbahar_23 Ben 2. Aydan bu yana çekiyorum o acıyı malesef arada kramp şeklinde giriyor çok uzun süre ayakta kalamıyorum fazla yürüyemiyorum o yüzden
Mihribali Ah ah 23 haftalığım ağrısına dayanamıyorum bazen ama normal dedi doktor günde 2 şişe maden suyu, bol su ve magnezyum ilacımı düzenli içmezsem oturamıyorum bile üstüne😥😥
Ozgebra Bende de aynı şekilde arada popo kısmına cok agrı giriyor sizde de aynısı oluyormu oturamıyorum üstüne neden olurki
Helen0101_ O ağrı maalesef bende de var. Günlük hayatım sıfır. Yürüyemiyorum pek ayakta duramıyorum çok oturamıyorum vs.