Hazelkrnz Kızlar çok iğrenç bi rüyayla uyandım bu sabah ve bu saate kadar tiksindim hep tüylerim diken diken oluyor ne yapmam lazım aklımdan çıkmıyor ağlıcam ya
hohomoromu Hazelkrnz Annem rüyayı suya anlat tuvallette öyle gitsnnder ben kötü ruya görünce oyle yapıyorum belki pskolojik ama rahatlıyorm inanın aklınaza baska seyler getırmeye calısın aklınıza gelnce rüya kafanızı dagıtın 👍
Betttt Hazelkrnz kötü bi rüya gördüğünde uyandığında sol omzuna uc kere tükürüp rüyanın şerrinden Allah a sığın canım ve kimseye anlatma
Hazelkrnz Rumeysa17 size pek iğrenç gelmeyebilir aslında sıradan gibi ama ben gördüm ya rüyamda kendimde o yüzden kötü oldum
Hazelkrnz Hll öyle deme kızım sabahtan beri tüylerim ayakta üşüdüm bu havada kazak giydim düşün iğrendim ya aklımdan çıkaramadım
Betttt DemetDigesu yok canım olabilir de hadisler var bununla ilgili araştır bak biraz😂😂 öyle hurafe değil yani😂 https://sorularlaislamiyet.com/kim-kotu-ruya-gorurse-sol-tarafina-uc-defa-tukursun-hadisi-mantik-ile-celismiyor-mu Bakabilirsin😂
Cagla22 DemetDigesu tabi Cnm bu sol tarafına 3 defa tükürme olayı hadis . Bende yaşayınca yapmıştım çok rahatlamıştım
Hazelkrnz tesbihlibebek ya bu Pet şişenin kapağı büyüklüğünde sağ elimin ortası su toplamış patlamış ben onu soyuyorum ve birden dibine kadar soyuyorum ama ne kan akıyor nede kemik var hiç bişey yok o delikten içeride pirinç plavı görüyorum o kısımda 🤔
Hazelkrnz tesbihlibebek ahhh 🤦♀️elinin içi kemiklerinin olduğu damarlarının olduğu yeri düşün onlar yok içinde pirinç var