zeynepsalgarr1 Çok şükür yatışım 40.haftamın ilk günü yapıldı az önce.. maalesef hiç açıklığım yok, fitil yerleştirildi ve bekliyorum.. dualarınıza ihtiyacım var🙏🏻 Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah❤️
Matmazell zeynepsalgarr1 Rabbim kolaylık versin canım bi avazda doğur inşallah 🤲🏻 Sağlıcakla bebeğine kavuştursun Allahım😊
Nurecren zeynepsalgarr1 Canım Allah yar ve yardimcin olsun bolbol insirah oku cok kisa surede doğum yaparsın insallahh.. yatmamaya çalış eğil kalk atla zıpla
Zumra04 zeynepsalgarr1 Allah yardımcn olsn canım bı avazda kurtarsn hayırlısıyla kucagına alırsım ınsallah 🥰
zeynepsalgarr1 Nurecren şu an fitil gereği yatmam gerekiyormuş birazdan hareketler göstericem dedi ebe onları yapmaya başlıcam🙏🏻 Dediğin sureyi de okusam canım Allah razı olsun🙏🏻♥️
Kvsrnl123 zeynepsalgarr1 ayyy inşallah yaaa 😊😊😊 benimde tam pazartesi dolucak haftaya inşallah o zaman bakılıcak çatıya müsaitse inşallah benimde yatışım yapılır 😍😍
erkilicc zeynepsalgarr1 Allah yardımcın olsun. Benim de Cuma gününe kadar kızım gelmezse suni sancıyla getirecekler 😬 İşe yaradı mı peki açılma oldu mu çok merak ediyorum sürecinizi. Ben dua edeceğim size inşallah hemen açılma olur da bi avazda kurtarırsınız.
Aysetugra erkilicc ayy benimde öyle cuma ya kadar vaktim var 🤦🏻♀️ Ama bugünde belim ağrıyo ara ara acaba cumayı beklemez mi diyorum
zeynepsalgarr1 erkilicc Allah razı olsun çok teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻 Eğer fitil sayesinde açılmam olursa suni sancı o zaman verilecek şu an hala fitille bekliyorum canım🙏🏻 Yazdıkça müsait olursam cevaplarım😊
erkilicc Aysetugra Keşke beklemese Cumaya kadar da kendi sancılarımızla doktora gitsek 😬 Beni bi korku aldı inşallah rahat doğumlarımız olur 🙏🏻
Maviucurtma Benlm de son bir haftam kırk dolmasına. Allah yardımcınız olsun bit avazda sağ Salim kurtulun inşallah