Mervetansel En kısa zamanda Rabbim kucağınızi doldursun insallah.. acısı geçmez ama dilerim tez zamanda hafifler.. sizin ve oğlunuz için dua edicem.. 🙏
Pnrbtr Tbusraaa gözlerim doldu okurken. Allahım tez zamanda acını dindirsin ve sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin. Sana bol bol dua edeceğim bu gece arkadaşım. Allah yar ve yardımcın olsun
Tbusraaa Pnrbtr Ay canım benim Allah razı olsun seni ve miniğini üzdüğüm için affet. İnşallah tez vakitte isteyen herkesin kucağı dolsun 🤲🏻
Tbusraaa Melihatuna öyle kuzum herşey Allahtan yapacak hiçbir şeyimiz yok elimizden geleni yaptık biz. Allah razı olsun teşekkür ederim.. isteyen herkese tez zamanda 🤲🏻
Gamzeinci00 Tbusraaa kötü oldum 😔 rabbim tez zamanda hayirlisiyla bi evlat nasip etsin sana kuzum benim 😘
12_yil_sonra Size sonsuz sabır dilerim , bebeğiniz için de üzüldüm . En içten dileklerimle dua ediyorum , yaşayacağınız mutluluklar bu acılarınızı unuttursun . Gönlünüzce olsun her şey
Serrameri Allah sabır versin gerçekten çok zor şuan ki durumunu az çok tahmin edebiliyorum. Ablam da 4,5 aylık ilk bebeğini kaybetmişti hemde hiçbir şeyi yokken bir anda kalp atışları durmuştu çok şükür şimdi kucağında kızı var. Allah sanada en sağlıklı şekilde evlatlar nasip etsin inşallah 🙏
Tbusraaa Serrameri Allah razı olsun teşekkür ederim. Çok zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı.. sağlıkla büyüsün prenses..
Hnfe Tbusraaa aklim.sendeydi sabret elbet güzel günler bir gün sanada gelecek oglun cennette seni bekleyecek
Gamzmer Allah yardımcın olsun, bir daha hiç böyle acılar yaşama inşallah, istediğin zaman yeniden anne olursun, bir daha hiç sıkıntı yaşamazsın inşallah 😔
Tbusraaa Gamzmer Allah razı olsun canım inşallahhhh 🤲🏻 Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin inşallah..
Nesli07 Tbusraaa ayy canım benim Allah sabırlar versin sana tekrardan sağlıklı bir bebeğe hamile kalmanı nasip etsin tez zamanda rabbim inşallah 🙏
Cemredeniz Allah yardımcınız olsun 😢 İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bebeklerin olur 🤲🏻