Srnkrbrn hilal_2323 ben neredeyse herseyi buradan aldım eylül sonu ekim bası dogumum nasipse hala da alısveris yapıyorum hatta az evvel verdim bi sipariş gecenlerde bi arkadas malları kalitesiz ondam ucuz yıkanınca soluyor falan dedi sırf denemek için 2 3 takımı 60 derecede yıkattım misler gibi hiç bişeycik olmadı gayette memnunum düşünen varsa tereddüt etmesin hiç
Leylaacl hilal_2323 prens yazili bir tulum aldim deneyeyim iyimi diye cok begendim memnun kaldim kumaşı cok güzeldi
dvran22 Ben alışveriş yaptım perşembe elimde olacakmis ..İnşaallah güzel olur ürünler😊😊arkadaşım almıştı bu sayfadan çok güzel gelmişti ürünler
dvran22 Gelince haber veririm, ama ben almadan önce arkadaşım almıştı gittim ürünlerine bakmaya bayıldım yani hepsinin dokusu çok güzeldi
Srnkrbrn hilal_2323 ben sırf denemek için yıkadım korktum cünkü alıp alıp koymustum herseyi düşün biri cıkıp dedi ki bi kez yıkanınca giyilmez hala geliyo diye denedim hiç bişey olmadı cok sükür simdi yine battaniye cıtcıtlı badiler ve tulum siparişi verdim alınn aldırın hem uygun hem güvenilir