Emineozdmrr Merhaba kızlar ben uçağa bineceğim ama rapor almasam nerden bilecekler ki benim 28 olduğumu Zaten hamileliğim çok anlaşılmıyor
Sumeyraerva Emineozdmrr 32 den sonra rapor soruyolar oncesiyse zaten sikinti olmaz bana ucaga giris yerinde kac haftalik dediler o zaman 28 di oyle dedim tamam dediler
Emineozdmrr Sumeyraerva çok teşekkürler bende öyle biliyordum bir arkadaş öyle söyledi içimden sıkıntı girdi ya yarın gidip rapor alacaktım
Sumeyraerva Emineozdmrr rica ederim 28 de bende bindim cunku girerken sordular sadece ama 32den sonra rapor istiyolar
Emineozdmrr Sumeyraerva sen 20 de desen inanırlar sonuçta nerden bilecekler saçma bir sistem olmuş herkes istediği haftayı söyler
Sumeyraerva Emineozdmrr bilmiyorum karnincok buyuk olanlardan rapor istiyolardir belki de ama dediginiz gibi hic karni olmayip 9 aylik olanda var giriste sorarlar diye bekledim bende ama ucaga binerken son bilet kontrolunde sordular bana
Hotic Benim de bu konu kafama takılıyordu ama şirketten şirkete değişiyormuş ya mesela anadolu jet 35 haftadan sonra rapor da olsa almıyor ama pegasus kabul ediyor. Söylemesen anlamazlar bile belki dediğin gibi
Emineozdmrr Seliin 28 den sonra istiyorlarmış ama nerden bilecekler 28 olduğunu bende ona saçma dedim