Selinnnce Kızlar canim surekli midye cekiyor yiyemiyorum ölüyorum tabiki😂😂 yine canım çok çekti evde pilav vardı kalktım içine karabiber ve sumak attım üstünede limon sıktım. Tadı baya benzedi. Tavsiye ediyorum midye aşerenler böyle yapabilirsiniz😀😀
Deniziimmm Selinnnce daha bugün dedim wp akrabamız paylaşmış ve gördüm 🙁 az kaldı doğumdan sonra hemen yicem diye tşkler canım denemek lazım 😊
Deniziimmm Selinnnce daha bugün dedim wp akrabamız paylaşmış ve gördüm 🙁 az kaldı doğumdan sonra hemen yicem diye tşkler canım denemek lazım 😊
FSCMK Deniziimmm hamile olduktan sonra artık hiç yiyecek paylaşmadım paylaşanlarıda dövecem artık canım o kadar yaprak sarması istiyorki görünce ağzımın suyu akıyor kendimde yapabiliyorum ama başkasının yaptığı daha lezzetli oluyor
Deniziimmm FSCMK öyle olur zaten başkasının yaptığı tatlı gelir 😊 bende sunum yapar paylaşırdım ama hamile olan arkadaşlarımı engelliyorum ama şöyle bişey de var doğru da değil yiyen var yiyemeyen ama işte kendim de dahil yaptım Yani 😊 ama artık sona alıyorum atan olursa açmadan sende öyle yap canım ...
FSCMK Deniziimmm instgramda alamıyoruz ama 😐bir sürü yemek sitesi takip ettiğimden tak diye çıkıyor karşıma
Deniziimmm FSCMK yok oralarda hiç paylaşmadım ama takip ettiğim etmediğim dediğin gibi tak diye çıkıyor ,😊