minikkurabiyem2019 Merhaba! Kızlar eşimle isim arayışındayken ALYA NAZ ismi cok hosuna gitti. Sizce nasıl 🤔 Alya ismi Arapça kökenli olup (أَلْعَلياءُ) “şeref”, “sema”, “dağ tepesi” ve “yüksek yer” manalarına gelmektedir. .
Minigimalyam minikkurabiyem2019 evet bende alya koymayı düşünüyorum ama tereddütteyim ecemsu mu koysam Alya mi die
hohomoromu minikkurabiyem2019 güzel isim fakat 10 kız bebekten 9 veya 8nn adı ilerde çok duyacak adından 90lı yıllarn kız cocuklarnn ismi nasıl merve gizem falansa bu yıllardaki de hep aynı oyuzdn dıkkate almanızi öneririm 😊
minikkurabiyem2019 Mervehayat12 naz kesin koyacaktık sonra alya naz deyince tamam dedi ben karar verdim deyince 😂 bilemedim geri
minikkurabiyem2019 Minigimalyam bende sizin gibiyim elAnaz mı olsa alya nazmı olsa dedim bir an ama genelde alya yı cok begendı herkes
Minigimalyam Ben ne koyayım ecemsu mu güzel Alya mi yada Alyasu😊😊😊😊😊İkra da güzel aslindada bilemedim şimdi😊😊
minikkurabiyem2019 hohomoromu şuan en cok duydugum sey mira mina lina bu tür isimler bana cok cazıp gelmiyor o ayse fatma eliflerde yine bir asillik var 😂 bakalım hayırlısı alya pek duymamısım ben nedense 😂
Dudus minikkurabiyem2019 Benimde kızım olucak bnm bi ismim naz Alya Naz olarak karar verdik bizde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ☺