Esramese PrenssAnnesiiii 27ci haftada verdi agir geldi kafama gore 2hafta snra biraktm bi gittimki baya bayaaa sanci var 100lerde ev yasagi yedim oturuyom kıçımın üstünde zaten mantigim yetmiyor nidigarta yuksek tansiyon hastalarnn kullandigi bi ilac bu bize ne konuda faydasi var erken dogumda
Bellythetik PrenssAnnesiiii 27. Haftamda çok ayakta kalmaktan kasılmalarım olunca başladık 36. Haftamdayım hala devam ettiriyor doktorum hiçbir yan etkisini görmedim çok şükür güvenle kullanabilirsin de demişti zaten doktorum sanırım haftalarım dolana kadar kullanacağım 🤗sevgiler
NILGUNAR Merhaba cnm...Bugün 34+6dayız... bugün doktor kontrolüm vardı... bir hafta daha kullan gelecek hafta kontrole gel o zamanki durumuna göre bırakabiliriz nidicardı dedi...
NILGUNAR Merhaba cnm...Bugün 34+6dayız... bugün doktor kontrolüm vardı... bir hafta daha kullan gelecek hafta kontrole gel o zamanki durumuna göre bırakabiliriz nidicardı dedi...
Gazell Kasilmalariniz olduğu için erken doğum riskinden kullanıyorsunuz değil mi kullandigi halde doğuran var mı acaba bende kullanıyorum da kasilmalardan dolayı doğar diye korkuyorum
NILGUNAR PrenssAnnesiiii artık bende fenalardayım gerçekten 4 saatte bir kullanıyordum.. bugün 6 saatte bir kullanabilirsin dedi... Allah’ın izni ile bu ilaçları bırakıp sağlıkla hayırlı günlerde bebişlerimizi kucağımıza alalım cnm....
Bellythetik Esramese nidicard tansiyon ilacı olarak çıkmış daha sonra kadınlarda rahim kaslarını gevşettiği farkedilince bu amaçla da kullanılmaya başlanmış