Ipek34 Berna3434 valla cinsiyet belliyse başlayın çünkü çok zor oluyor sonra. Ben şu an ayakta zor duruyorum 😂
Ipek34 Berna3434 30 😍 çok kilo almadım ama bebegim çok asagda duruyo sancılarım oluyo ayakta çok kalınca yürüyünce malesef. Bazen bedava bisey verseler gidemiycem diyorum 😂 bazen de çok iyi oluyorum
Damla01 Fasulyem22 hic hesap etmedim. Cogu seyimizi anneannesiyle teyzesi yapti. Biz kucuk parcalari aldik. 600-700 falan tutmustur bizim aldiklarimiz 😊
espalp Askkokuluyavrum ben ilk bebeğimde dış gebelik yaşadım çok korktum çok kötü bi dönemdi. 5 haftalık bebeğe bi şeyler almışım saf gibi. O zaman dedim bi dahakine hiçbir şeye özenip önceden almayacağım diye o yüzden 🙏🏻
Berna3434 espalp oyy kuzm bnm yaaa öyle düşünme bnde 17 haftalık ölü gebelik yaşadım diğerinde hiç birşey almadığım için bunda aldm kötü düşünme iyi düşün iyi olsn inşallah 😍
Berna3434 Ipek34 o çok kötü yaa bnm de bir tanıdığım ondan çok çekti sağlıkla kucağınza almayı Rabb'im nasip etsin inşallah 😍
Sidelya Berna3434 amin inşallah . Biri kız biri erkek eğer doğumda sürpriz olmazsa. Erkek çoook zor gösterdi 7.5 aylıkken öğrenebildik 😅