Hatce06 Kızlar dün gece süt içtim son kullanma tarihi geçememişti 1 bardağa yakın içtim,tadıda kötü değildi. Ama içtikten Sonra başım ağrımaya midem bulanmaya başladı. Uyudum uyandım hala aynıyım sizce zehirlenmiş olabılır miyim birsey olur mu😔
Leyla_zeynep Hatce06 tansiyonunuzu ölçtünuź mü düşmüş olabilir süt hemen etkisini gösterirdi zehirlenseydiniz tarihi de geçmemiş sıkıntıniz sütten kaynakli değil bence
BirPrensannesi90 Hatce06 Canim bende dun balik yedim ayni dedigin gibi oldum insallah endise yapacak biseyimiz yoktur.
Dsa Hatce06 zehirlenme hemen olmaz, üzerinden minimum 4 ila 6 saat geçmedi gerekli. Bende zehirlendim akşam üzeri yediğim şey gece etkisini gösterdi. Zaten ishal ve kusmayla birlikte geldi. Böyle birşey yaşarsanız vakit kaybetmeden doktora gidin. Ben üşüttüm diye gitmemiştim neredeyse doğuruyordum.
NurdanHakan Hatce06 zehirlenmiş Olsan böle olmaz ben hem zehirlendim bu gebeliğimde hem mide kanaması oldum öldüm öldüm dirildim Yani allah kimseye vermesin o yüzden dikkatli Olalım Yinede yediklerimize hamileyiz die herşey yiyip İçmeyelim ve bakmadan okumadan emin olmadan asla yemeyelim kimseye bişi Olmaz Bize olabilir
Hatce06 Leyla_zeynep yok ölçmedim canım arada baş ağrısı çekiyorum o da olabılır bilmiyorum inşalh değildir
Hatce06 BirPrensannesi90 inşallah canım normalde takmam ama insan hamile olunca korkuyor birsey olacak bebeğime diye 😔Eşimde birsey olmaz zehırlensen yerınde duramazsın dedi sütun Ne kokusunda Ne tadında nede tarıhınde sıkıntı var.
BirPrensannesi90 Hatce06 O zaman canim hic endise yapma bende anneme dert yandim baliktan zehirlendim mi diye sacmalama dedi kotu dusunmek kotuyu getirir dedi. Allah korusun bebislerimizi sen icini ferah tut kac haftaliksin ondan da olabilir mesela ben gunde 3 litre su tuketiyom bi gun icmesem basimin agrisindan duramiyom ve bak kac gundur 19 haftalik olmama ragmen uykudan gozumu acamiyom.
Hatce06 BirPrensannesi90 17+6 yani 18 de denebilir bence cok içiyorum su alışkanlık içmezsem ağzım aşırı kuruyor.Bence üşüttüm ben ya Ankara da otururum iki gündür hava aşırı sıcaktı yazdan kalma gbi doğal gazı kapadım Şortlu gezdım evde hep büyük ihtimal üşüttüm ben 🤔
BirPrensannesi90 Hatce06 Olabilir canim ayaklarini sicak tutmani oneririm gecmis olsun kafana takma icini ferah tut. 😊
Bebegim Doktoruna gitsen veya söylesen canım hamilesn sonuçta tedbir almak için bozuk süt zehirlenmesi ateş bulantı baş ağrısı göz kararması falan yapar ayran yoğurt ye iç zehir varsa temizler en kötü sağlık ocağına git
Hatce06 Bebegim sadece bas ağrım ve bulantım var uyuyacağım çünkü üşüttüm galıba daha kötü olursam giderim kuzum saol
Minnosunannesi Hatce06 zehirlenme 2 saatte belli eder kendini heleki süt zehirlenmesi aşırı ishal yada kusma yapmıştı çoktan