Esra1260 Bugün muayenem vardı kızlar 25+6 yım doktorum bebeğimin 1 kilo 20 gram olduğunu çok önden gittiğini söyledi 1 kilo ya 2 hafta sonra ulaşmamız gerektiğini söyledi bu şekilde giderse gününü beklemez Bebek gününden erken doğmak zorunda kalır dedi sizin bebekleriniz kaç gram dı bu haftada yardımcı olurmusunuz? 😕
Mervednr Esra1260 benim bebeğim 25+1 de 940 gramdı doktor gayet iyi demişti sizinki neden öyle söyledi bilmiyorum
Kaderozy Esra1260 benim de o haftalarda bebegim 977 grdi simdi 29 haftaligim bebegim 32 haftalik gorunuyor ve kilosu 1800 gr normalde 29 haftalik gebelikte 1150 gr falan olmasi lazimmis benim bebegin de gelismi.onde gidiyor seninki gibi
Mlssa Esra1260 27de kızım 1150gr dı.Doktorum sadece biraz iri bir bebek olacak dedi. Zaten bende 4kilo falan doğmuşum normal geldi bana,doktorda gayet iyi oldğunu söyledi..Erken doğar falan demedi ama..Daha erken canım sonradan haftasıyla uyumlu oluyor diye çok yaZanlar oldu burda🌸
Mervednr Esra1260 yani gayet normal . Benim bebeğim minyon olsa tuhaf olurdu ben iriyim benim ailemde iri eşimde ailesindeki iri insanlardan 😀 benim erken doğum riskim var ama kilosuyla alakalı değil
Esra1260 Mervednr bende çok minyon tipliyim 49 la hamile kaldım düşün kendimi bildim bileli zayıfım nasıl olduda Bebek iri oldu anlamadım eşime çekmiş sanırım 😂
Mervednr Esra1260 onunla pek alakası yok ya 😀 bende hep zayıftım eşimde işi gereği hep kaslı 💪🏻 kilomuza dikkat eder sağlıklı yaşarız ben bebeğe faydalı şeyler yiyorum genelde ondandır hamile kalmadan önce bile her sabah ceviz bademim vardı
Elena4 Esra1260 canım benim de 24 haftalıkken 1200 gr dı. Şuan 36 haftalık oldum muhtemelen normal doğsun diye haftaya dogumumu başlatıcak doktorum.
Cansu_6167 Esra1260 benim bebeğim 1.250 gramdi 26+3 te ama bı sıkıntı görmedi doktorum, çünkü iştahım çok açıktı,beyaz ekmek ve tatlı unlu çok yememeye çalıştım sadece, şuan 33 haftaligiz bı sıkınti yok çok şükür.