alchn Ben 16+4haftalik hamileyim karnım çok büyük değildi ama dün sisti baya belli oldu ve bugun öyle bir şişkinlik oldu ki sanki litlerce su içmiş gibi karnım gerildikçe geriliyo birde semsert oldu arada sancm da oluyor normalmidir işten dolayi gidemiyorum hastaneye izin vermiyolar ani izinlere önceden alınması lazım hastne olsun
Deletedmom133 alchn şişkinlik hissi ara ara oluyor iniyor seni geriyor geçiyor normal canım benimde öyleydi o haftalar da 🥰
YusufMirzaAnnesi alchn normal canım Ben ilk gebeliğimde öyleydim. İlk olunca insan bi tedirginleşiyor. Doktoruma sorduğumda bana gülüp bebek kendine yer açıyor demişti.. için ferah olsun ağrın yoksa. 😙
Celins_ alchn canım bende 16+4 teyim özellikle son bir iki gündür ara ara patlayacakmış gibi hissediyorum karnımı. Bi kac saat sonra normale dönüyor yemek yiyince falan özellikle şişmiş gibi hissediyorum. Sanirim normal zaten bu haftalardan sonra belirginleşiyor karın
guliii Senin durumunu bilemiyorum ama benimde karnım 16.haftada birden çıktı. Sabahları biraz daha az şişken akşama kadar iyice şişiyo dediğin gibi sert oluyo hamd olsun normal bi sorun yok.19+2 deyiz, sende iyisindir İnşallah ☺️
iremasanceylan Benim de o haftalarda oyleydi yemekten sonra falan asiri geriliyordu karnim ve buyuyordu
Ozican alchn korkutmak istemiyorum ama aynısı başıma geldi 1 gece çektim ağrıyı sonra acile gittim meğer rahim kısalması yaşıyormuşum 😔 İhmal etmeyin.Ağrı hafifken doktora gittiğimde bebek büyüyor ondan demişti ama alakası yoktu benim durumumla 😔 3 gün hastanede yattım.Siz gidin acile baksınlar bebeğinize.Ben artık çok pimpirikliyim.
Celins_ alchn canım bende 16+4 teyim özellikle son bir iki gündür ara ara patlayacakmış gibi hissediyorum karnımı. Bi kac saat sonra normale dönüyor yemek yiyince falan özellikle şişmiş gibi hissediyorum. Sanirim normal zaten bu haftalardan sonra belirginleşiyor karın