Beyzaa00 Kızlar merhaba ben cuma günü sezeryan olucam tam anestezi olmucak tecrübeliler bilgi verebilirmi acaba 🤗💜
Kubra96 Beyzaa00 ben genel anestezi ile sezeryan oldum canım sormak istediğin soru varsa cevaplayabilirim
Sumeyraerva Beyzaa00 korkulacak gic bisey yok sag salim alirsin insallah bebegini kucagina hic strees yapma belden ignen yapilcak uyusucaksin hemen en fazla 10 dakka sonra bebegini goreceksin ameliyatsonrasinda seni ayaga kaldirdiklarinda ileriye bakarak yuru bi kac adim olacak zaten ilk etapta sonrasinda sende sik sik kalip gez daha rahat atarsin enesteziyi bebegini bol bol emzir bol bol su ic suyla atacaksin gazini felan ilk basta bunlar bas agrisi olabiliyomus kahve iyi geliyo dediler deneyebilirsin 5 sene spinal anesteziyle sezeryan oldum 1 ay sonra da ikinciyi olacagim hic korkma hic strees yapma sakin ol bebegini gormeyi dusun
ebrarmom08 Beyzaa00 6 gbi ciktm amiyattan cok agrim var 😑 evet hicbisi hissetmiyosun ama sonrasi felaket
Cankusssssss Beyzaa00 canim bende Cuma günü 2. Spinal sezaryen olacam iyi düşün iyi olsun korkma güzel geçiyor içini ferah tut
Berrali Ben 2. Dogumumu belden uyuşturma ile sezeryan olarak yaptim,ameliyatta bi sorun yaşamadim doğumdan sonra bi müddet belimde sizlama oldu bence en guzeli genel anestezi
Kubra96 Premsesimvaar evet önce bebek odaya çıkıyor sonra ben odaya çıkarken tam ayık olmuyorsun zaten odada görüyorsun bebeğini
Gizemmdenizz Beyzaa00 bende Çarşamba sabah 8 de spinal sezaryen le dpgum yapıcam çok korkuyorum vallaha allah hepımize yardım etsin
Daisyy 22 gün önce spinal sezaryen oldum kızlar hiç korkmanıza gerek yok. Sonda takılmasından korkan, pansumandan korkan, yapışkan banttan, lavmandan korkan biri olarak söylüyorum. Ciddi anlamda ağrı falan olmuyor
Deletedmom133 Beyzaa00 hiç merak etme kan aldırmak tan korkan biri olarak ben bile cesaret edip genel olmadım seninle konuşuyorlar o arada bebeğinin sesi iğnenin acısını dikişi hiçbirşey hissetmiyorsun sadece ufak dokunuyorlar gibi oluyor arada o kadarcık bebegin hemen çıkıyor görüyorsun 20 25 dakika birşey sürüyor zaten çok rahat geçti çok şükür korkma hiç 🥰
Seher__ Beyzaa00 belden iğneden korkma canım hissedilmiyo bile zTen bebeğini 5 dakikaya kalmadan görüyorsun kendinden geciyosun o yüzünü aglamasini kokusunu duyunca dünyalar senin oluyo benim yarın 2.haftam belim falan agrimadi çok şükür sıkıntı olmadı ilk 2 3 gün iyilesmicekmis gibi oluyo insan herkes öyle dedi iyileşceksin dedi inanmıyodum aciyodu hareket ederken ama şuan hareket açıları geçti çok şükür üstüne bile yatıyorum artık ama yarası hala var tabi