Kalbiminsesi Kizlar bu alanlarda okudugunuz faydalandiginiz.kitaplar varmi ben surekli okurum ve kendimi gelistrmeyi seviyorum varsa öneriniz bekliyorum
Nil123 Kalbiminsesi benim okuduklarım Bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler. Op. Dr. Banu çiftçiyle Hamilelik&Doğum. doğumun ruhu eşimin okudukları baba olma sanatı size baba diyebilir miyim?
Fasulyem22 Kalbiminsesi kendin için soruyorsan yalnız yahudi stefan zweig /irfan ok Yanı aslında roman stefan in hayatını anlatıyor ama freud tolstoy dostoyevski gibi meşhur yazarların görüşlerini de anlatıyor tavsiye ederim
Mutire Kalbiminsesi Muhammed Bozdağ düşün ve basar *Mümin sekman azmin zaferi serisi *mümin sekman herşey seninle başlar *IKIGAİ *minimalizm
Kalbiminsesi Mutire aynn cnm bende ilgiliyim.bu konuya bu ara cocuknegitim kitaplari cok okudum.burazda kendim icin okumak istedim dedgun kitapları degerlendurcem insallah
Mutire Canım ben bu konu üzerine o kadar çok kitap okudum ki.. beni bu konu ilgilenmekle en mutlu olduğum konulardan biri diyebilirim... Bence çoookkkk güzel bir yolda ilerliyorsun seninle karşılaşmak beni mutlu etti bu konu üzerine ❤️
Mutire Çok yazdım valla k.bakma 😂 Rüzgar Mira okani YouTube veya Instagram üzerinden takip etmeni tavsiye ederim.. less Brown youtubeda çok güzel konuşmaları var ona bak derim