Kizimveoglumm Nazlikiz_ şaka gibi geliyor ama gerçek ve mucize bu mucizeyi biz kadınlara layık gördüğü için hamd olsun rabbime kendinizi hep sevin 😍🙏🏻
Gunesimveben Annemi kaybettigim gunlerde benim guclu olmam ayakta durmam icin tek vesile tek sukur sebebim tam zamaninda haberini aldik kizim ❤❤❤
deryaaytac Rabbimim kullarına verdiği en güzel ve en değerli hediye bence .Ben Rabbime ne kadar şükür etsem az gelir bizede 16 sene sonra bu mutluluğu yaşattığı için .
Deletedmom67 Her mide bulantısında sancımda bebeğim iyi demek ki gelişiyor şükürler olsun demek 😊 canımın acımasında hormonlarımın değişmesinde onun orda iyi olduğunu hissedip sevinmek ❤
FatmaEmreAgcay hande_okan her kontrole gitdiyime midem bulansa bile o an herseyi unutup sacmaca gulmek😃
CiaoBella Busrakpucu ya benimki horluyor ben biraz ondan da kovdum😂 Ama ileriki aylarda çok tuvalete kalkıyorsun canım çok yastık sıkıştırıyorsun orana burana yatakta çok dönüyorsun yalnız yatmak daha iyi geliyo
CiaoBella Nesomer aslında onlar için de iyi çünkü ben gecede beş altı kere tuvalete kalkıyorum o da rahatsız oluyordur
CiaoBella Elif1ekim evet herkes çok gülmüş demek ki hepimizin ortak kaderi.. yaşasın yastık kardeşliği😂
husniyealtun hande_okan bir kavanoz alayim ya sen iki mi yapsan yok yok üç olsun, abi o tabağida uzatsana himmm bunun tadi daha mi güzel yok kizim ayni kavanozdan cikti iste yok yaaa bu daha guzel var mi baska bundan 🤣🤣🤣🤣
EnginDenizim 13 yıllık sabrım duam umudun bittiği yerde Engin Deniz'leri aşıp gelen mucizem oğlum. Sabrimizin sonunda kucagimiza almakta nasip olsun inşaAllah 💞❤